Gå til hoved-indhold
Den 52 fods lange Windy Xanthos er en vigtig aktør i reklamefilmen. Foto: Tempo BådsalgKort Nyt
Den 52 fods lange Windy Xanthos er en vigtig aktør i reklamefilmen. Foto: Tempo Bådsalg

Hollywood i Ishøj havn

Hvad Hollywood er for spillefilm, er Ishøj havn lige nu for reklamefilm. Tempo Bådsalg lægger i disse dage lokaler og båd til en filmoptagelse, hvis handling er en hemmelighed.

Af katrine bertelsen |

Filmstjerne til næsten 5 mio.

Selvom drejebogen er hemmelig ligger det dog fast, er at filmens handling udspiller sig i velhavende kredse, for båden er en 52 fods Windy Xanthos, der har en nypris på næste 10 mio. kr.

Skulle nogen være interesseret, så kan "filmstjernen" erhverves for ca. det halve. Bådhandler Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg mener ikke, at der er basis for at sætte prisen op, selvom båden nu også har status som filmstjerne.

Solen skinner indendørs

Vejret først i marts er ikke sommerligt nok til filmens handling. Derfor er den store båd placeret i én af de store haller.

Den er varmet op til sommerlige 25°C og et stort antal projektører sikrer at solen skinner, og kraftige blæsere sørger for en passende maritim brise. Selv lidt vandsprøjt fra boven er der sørget for.

Besætning på 25 mand

Mere end 25 filmfolk er impliceret i projektet. Udover skuespillere er det instruktøren, fotografer, stylister, lys- og lydfolk og flere endnu, der sørger for at alt klapper. Udenfor hallen holder en 4-akslet mobil redigeringssuite næsten lige så lang som motorbåden indenfor, samt adskillige varevogne i overstørrelse. Det ligner Hollywood, men det er Ishøj Havn.

Filmstjerne til det internationale publikum

Et kig rundt på Tempo Bådsalgs kajanlæg viser, at der er flere både, der kunne have været stand-in for den aktuelle filmstjerne.

Henrik Jørgensen fortæller, at den slags både ofte bliver solgt til udlandet. Beslutter man sig for, at man vil have en båd i den størrelse, er der ofte lang ventetid på en ny. Derfor vælger mange den brugte. De er som regel i vældig god stand, selvom de har flere år på bagen, fordi der er folk ansat til at passe og vedligeholde dem. Den store luksuriøse båd kan ses på Tempo Bådsalgs hjemmeside.

Filmarbejdernes store busser fylder godt op ved Tempo Bådsalg i Ishøj.

content-loader
content-loader
content-loader