Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Claus Høj Jensen kom i centrum i dag efter han fører VM i H-båd. Foto: Ricky Hansen

Claus Høj Jensen fører VM i H-båd

Sejladserne på Thisted Breding foregik i frisk og øgende vind hele dagen, så der skulle hænges igennem. Se relive-tv.

Af Ricky Hansen, Thisted |

Der tegner sig et billede af nogle garvede favoritter, som ligger i top. Nationsmæssigt ser det også ret lige ud, da både Danmark, Sverige og Tyskland er repræsenteret i top 5.

På førstepladsen har vi Claus Høj Jensen, som fortsætter de gode takter fra DM,- han fører med kun 11 point.  Steffen Stegger er lige efter på 2. pladsen med 14 point.

Se re-live fra i dag

Svenskerne Michael Collberg og Henrik Edman følger efter og Thomas Kausen fra Tyskland indtager 5 pladsen. Thomas Kausen var især stærk på løberne, hvor han i sidste sejlads tog en fornem føring fra Steffen Stegger.

Mads P. G. Korsgaard lagde flot ud med en 1 plads i 1 sejlads, men derefter kunne de ikke helt holde kadancen, så det blev til en 21 og 12 plads.

Erik Skjødt fra Nakskov Sejlklub sejlede rigtig flot i første og anden sejlads, hvor de lavede en 6 og 7 plads. Erik Skjødt havde flot liv i piben under sejladserne.

Stævnet er helt i top med dejlig moleøl fra Thisted Bryghus og i aften skal vi have helstegt pattegris. Det er sagen, når man har selv har hængt til tørre hele dagen på kanten af en H båd.

Se resultatlisten på www.worldcup2013thisted.com/

content-loader
content-loader
content-loader