Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Morten Nielsen er regerende verdensmester. Foto: Ricky Hansen

H-båds VM: Morten Nielsen i front - se relive

Bulder og brag ved topmærket. Der blev sejlet tæt på Thisted Breding i dag. Høj Jensen, der havde nærkontakt med TV-båd, er med Stegger kun et point efter førende Morten Nielsen.

Af Ricky Hansen |

I dag onsdag var der ingen nåde ved krydsmærket på 1 ben, hvor indtil flere både kom ind på bagbord halse uden at kunne få plads.

På et tidspunkt var der en hel flåde bag krydsmærket som sejlede i cirkler for at få en plads i toget af H både som kom drønende ude fra styrbord.

Se relive her

Århus båden Helia med skipper Finn Pedersen fik kærligheden at føle, da de klemte sig ind i toget af styrbordsbåde.

Desværre var der ikke plads nok og den norske båd Nordocks fra Sandefjord ramte Helia på hækken og hang derefter fast i hækstaget. Til alt held skete der ikke yderligere skade.

Høj Jensen på andenplads

Claus Høj Jensen som i dag blev henvist til andenpladsen fik også kærligheden at føle, da de uheldigvis fik nærkontakt med TV båden.

TV båden fik et par højlydte meldinger med på vejen og heldigvis gik det ikke ud over Claus Høj Jensens videre sejlads.

Igen i dag gik blæsten frisk over Limfjordens vande med 8-10 sek. Inden de gik på udtalte Per Kloster fra Morten Nielsens båd at de ville få det svært, fordi at de ikke er på maximal vægt.

Men det skulle gå anderledes, Morten Nielsen sejlede en flot 1. plads hjem i 4 sejlads og en 3 plads i 5 sejlads. Det betyder, at de regerende verdensmestre nu fører World Cup 2013 i Thisted, viser resultatlisten

Ricky Hansen kommenterer på land, skriver og tager fotos. Tak, Ricky.

content-loader
content-loader
content-loader