Gå til hoved-indhold
Vores potentiale og vindermentalitet betyder, at vi går efter sejren – hver eneste gang, siger Warrer, tidligere OL-guldvinder.Kapsejlads
Vores potentiale og vindermentalitet betyder, at vi går efter sejren – hver eneste gang, siger Warrer, tidligere OL-guldvinder.

Middelfart Sparekasse og NEM Forsikring støtter nu Warrer og Lang

49eren med Jonas Warrer og Peter Lang går efter medaljer til EM i Aarhus og VM i Frankrig. - Med en seriøs sejlsportssatsning følger også et ambitiøst budget, siger Jonas Warrer.

Af Troels Lykke |

For et år siden var de hårdeste konkurrenter. Nu sejler de i samme båd og har netop vundet Delta Lloyd Regatta - et stort World Cup stævne i Holland.

Jonas Warrer og Peter Lang er gået sammen og er klar til en sæson, hvor det vigtigste mål er at opnå medaljer til EM i Aarhus og VM i Frankrig.

Nu med Middelfart Sparekasse og NEM Forsikring som personlig sponsor.
Middelfart Sparekasse, NEM Forsikring og Danish High Performance – Warrer/Lang har netop indgået et sponsorsamarbejde frem mod OL i Brasilien i 2016.

Giver økonomisk ro

Samarbejdet er sammen med landsholdsstøtten fra Torm og Team Danmark med til at sikre økonomisk ro omkring satsningen, så Jonas Warrer og Peter Lang kan koncentrere sig om kampen på vandet.

”Det er spændende at kombinere to af de bedste 49´er besætninger i verden. Vores potentiale og vindermentalitet betyder, at vi går efter sejren – hver eneste gang. Vi giver alt, hvad vi har, og satser 100 procent på vores sejlprojekt. Med en seriøs olympisk sejlsportssatsning følger også et ambitiøst budget. Derfor er vi glade for sponsoratet fra Middelfart Sparekasse og NEM Forsikring, som er vital for vores satsning,” siger Jonas Warrer, der er på fuld løn af Dansk Sejlunion for at sejle og undervise nye talenter.

Sponsoratet af de olympiske medaljevindere ligger i tråd med Middelfart Sparekasse og NEM Forsikrings mål om at støtte sport og kultur bredt.

”Sejlsporten og Jonas og Peters hårde, målrettede arbejde og flotte resultater fortjener en håndsrækning. Samtidig giver det vores kunder og medarbejdere muligheden for at opleve atleter i verdensklasse i deres rette våde element og høre om Jonas og Peters inspirerende vej til sportslig succes og olympiske medaljer. ”udtaler Kristian Gren fra Middelfart Sparekasse.

Om Peter Lang og Jonas Warrer
Peter Lang og Jonas Warrer var frem mod OL i London hårdeste konkurrenter i 49’er klassen, men i vinteren 2012/13 valgte de at samle kræfterne om et fælles sejlprojekt.

Efter at have opnået en 6. plads ved deres første World Cup stævne på Mallorca har holdet haft en skadespause på halvanden måned. Men med en dugfrisk sejr i Holland er sejladsen genoptaget og i begyndelsen af juli venter EM i Aarhus.

content-loader
content-loader
content-loader