Gå til hoved-indhold
Tibbe Tit her i front måtte nøjes med en tredjeplads. Foto: Jægerspris SejlklubKapsejlads
Tibbe Tit her i front måtte nøjes med en tredjeplads. Foto: Jægerspris Sejlklub

Lokal Jægersprisbåd vinder Håndværker CUP for Folkebåde

DEN 768 med Kim Kristensen, Keld Skov og Michael Møller fra Jægerspris Sejlklub vandt Håndværker CUP 2013 i Jægerspris, årets første ranglistestævne for Folkebåde.

Af katrine bertelsen |

Med sejren i weekeenden lykkedes det endelig for en lokal Jægerspris folkebåd at vinde Håndværker CUP 2013. De stærke besætninger på Tibbe Tit og Sif med henholdsvis Brian Frisendahl og Søren Kæstel ved roret, måtte nøjes med 2. og 3. pladserne i den meget springende vind.

Der blev sejlet 8 sejladser ved weekendens stævne som blev afviklet i 4 – 10 m/s vind i flot solskinsvejr. Endnu engang viste bredningen ud for Jægerspris sig at være et udfordrende sted at sejle, med konstant springende vind op til 30 grader, som satte sejlere og baneledelse på en hård prøve.

Hans Friis fra Jægerspris Sejlklub fortæller, at vinderbåden de seneste par år langsomt er avanceret op igennem feltet, og er blevet bedre og bedre, men også at placeringerne ude på banen blev byttet noget rundt i den drilske vind.

De tre første pladser gik til:

  • 1. DEN 768/Nadia, med Kim Kristensen/Kjeld Skov/Michael Møller, 22 point
  • 2. DEN 994/Sif, med Søren Kæstel/ Jens Løppenthin/Karl-Erik Svare Nielsen, 26 point
  • 3. DEN 841/Tibbe Tit, med Brian Frisendahl/Jan Knudsen/Michael Empacher, 27 point

Se alle resultater her

Nadias vinderbesætning med Kim Kristensen, Kjeld Skov og Michael Møller. Så er aftensmaden hjemme. Foto: Jægerspris Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader