Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Spækhuggere i Kragenæs. Foto: Troels Lykke
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

14 Spækhuggere fik dispensation til et DIF-DM

Man skal være 15 både for at kunne vinde et officielt DIF-DM, men Spækhugger-klassen fik dispensation. - Det er en fejl, siger Kragenæs Stævneleder. Vinder blev Kaj Thomsen.

Af Troels Lykke |

16 Spækhuggere var tilmeldt til DM i Spækhugger, men to meldte fra på grund af sygdom, alligevel fik 14 både lov til at kalde DM for et officielt DIF-DM af Dansk Sejlunion.

- Det er en fejl, man åbner for en ladeport, nu er der altid nogle der er syge, hvis man ikke lige er oppe på 15 både, siger Kragenæs Sejlklubs stævneleder, Stig Knudsen, da vi møder ham på Lolland i Kragenæs.

Under 49-EM mødte vi Michael Jeremiasen fra Dansk Sejlunion, der havde givet dispensationen til at kalde Spækhugger DM i år for et officielt DIF-DM.

- Jeg synes det er en god beslutning, der var to både, hvor der var sygdom om bord, så jeg synes stadig det skal være et DIF-DM, men det er sjældent at vi giver dispensation, siger Michael Jeremiasen, der i øvrigt synes at det var flot at så mange både havde sejlet den lange vej til Kragenæs.

Havde klassen holdt DM i Øresund eller i Aarhus havde der helt sikkert været mere end 20 både, mener han.

DM i år blev vundet af Kaj Thomsen og mandskab fra Faaborg. Derefter fulgte Jesper Andersen og Mathias K. Larsen. Se resultatlisten

content-loader
content-loader
content-loader