Gå til hoved-indhold
Vinden sprang hid og did søndag. Men det forhindrede ikke Peter Warrer i at vinde. Her er han storsmilende på vej i land. Foto: Katrine BertelsenKapsejlads
Vinden sprang hid og did søndag. Men det forhindrede ikke Peter Warrer i at vinde. Her er han storsmilende på vej i land. Foto: Katrine Bertelsen

Melges 24: Flere sejladser end til VM

Det var en storsmilende Peter Warrer der gik i havn i Hellerup søndag. Efter 11 sejladser vandt han ranglistestævnet for Melges 24.

Af katrine bertelsen |

Ti Melges 24 dystede i weekenden, til ranglistestævne i Hellerup. Stævnet var præget af efterårets obligatoriske ”ryatæpper” af søgræs, hvor sejlerne måtte – både mellem og under sejlads – sørge for at holde ror og køl fri for tang, hvis de ville følge med. 

Lørdag lå Marc Wain HS/SSF til at vinde, men søndag var vinden i sit drilske hjørne, og den sikre førsteplads overgik til Peter Warrer og besætning  på "Salty Dog" fra Aarhus Sejlklub. Marc Wain måtte nøjes med en samlet 2.plads.

Peter Warrer sagde søndag eftermiddag til minbaad.dk, at de var godt trætte efter de mange sejladser.

- Da vi var godt møre søndag, sejlede vi lige forbi dommerbåden for at høre om der kom flere sejladser. Til det svarede baneleder Christian Lerche, at vi jo havde ønsket mange korte sejladser, så der kom nok to mere. Og det gjorde der! griner Peter Warrer. - Det er nærmest flere sejladser end til VM.

Baneleder Christian Lerche snuppede Jesper Bendix fem gange for for tidlig start, men den blandede besætning fra Middelfart/Fredericia/Aarhus/Djursland. fik straks besked over VHF-radioen og kunne hurtigt vende tilbage og starte igen. Bendix og co. endte samlet på tredjepladsen.

Peter Warrer vandt lørdag en protest over Rene Bruun efter en situation, hvor Rene Bruun prøvede at vende sig til plads i inderbanen ved topmærket. Rene Bruun fik samlet en 5.plads.

Se resultater fra Melges 24 ranglistestævne her (pdf).

Marc Wain tog nederlaget med et smil, men var irriteret over den ustabile vind søndag. Foto: Katrine Bertelsen

content-loader
content-loader
content-loader