Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der var 58 både på startlinjen i San Francisco.

Kim Christensen og co. vinder VM-bronze i prof-klassen Melges 24

Aarhus-holdet med Kim Christensen ved rorpinden sluttede VM i San Francisco med to andenpladser og det gav akkurat bronze i klassen med betalte sejlere. Sidste læns afgjorde det.

Af Troels Lykke |

- Yeeeessss - vi gjorde det sgu.  Nummer 3 til VM for Melges 24. Super sidste sejlads, hvor vi tog de to nødvendige både på sidste lænser, og endte som 2 i mål. Det er SÅ fedt, skriver gast Jesper Jespersen her til morgen på facebook.

Brian Porter fra USA vandt VM foran den europæiske mester Flavio Favini fra Schweiz.

Aarhus-holdet havde en serie ved VM der talte en 9, 21, 2, 9, 3, 8, 12, 2 og 2.

Kim Christensen skriver senere i dag på facebook:

- Netop vågnet med et meget tungt hoved og kigger ud af vinduet i San Francisco. Helt sindssygt stævne med ekstrem jævnbyrdighed i toppen. Samtidig stor overraskelse og glæde for os selv at vi kunne følge med helt fremme. Det har givet os ro ...i gennem serien til bare at blive bedre og bedre. Stor tak til Jamie, der bare har været suveræn taktisk og til Jesper og Peter for bare at have kæmpet 100 % hvert sekund.

Kim Christensen, der oprindeligt var en haj i verdenseliten i Europajollen, da han sejlede i Rungsted, vandt også DM i år i Melges 24.

Jamie Lea, Peter Jacobsen, Jesper Jespersen og Kim Christensen, th., tog overraskende VM-bronze. Noget der kan være et boost for den danske Melges 24-klasse.

content-loader
content-loader
content-loader