Gå til hoved-indhold
Sejlere øver sig på Furunos simulator, hvor der styres gennem Bosperusstrædet.Udstyr
Sejlere øver sig på Furunos simulator, hvor der styres gennem Bosperusstrædet.

Lær om radaren hos Furuno i Hvidovre

Furuno holder én-aftens radarkurses for lystsejlere den 12. marts. Her kan du 'sejle' en tanker gennem det travle Bosperusstræde og se hvordan vi sejlere ses fra kommandobroen.

Af Troels Lykke |

Radarkurset hos Furuno holdes på Hammerholmen i Hvidovre og koster 250 kr. Det er rettet mod lystsejlere, som har begrænsede eller ingen forkundskaber i radarteknologi.

Kurset er et enkeltaftens arrangement. Der bliver gennemgået teori og betjening af de mest gængse funktioner. Tillige vil der være masser af mulighed for selv at forsøge sig med apparaterne.
 
Endvidere er der rig mulighed for at få egne praktiske erfaringer luftet i en større forsamling samt at indgå dialog med eksperter for at få afklaret specifikke spørgsmål.

- Man kan lære radaren bedre at kende, tit kan instrumenterne mere end man er klar over, der vil også blive talt om beslægtet teknologier som AIS, siger Walter Fenger til minbaad.dk.
 
Kurset bliver ikke afholdt med fokus på FURUNOs produkter, men på radar i al almindelighed.

Tilmelding og yderligere information omkring arrangementet den tirsdag 12. marts kan fås hos Walther Fenger fra FURUNO Fritid på wf@remove-this.furuno.dk. Han kan også kontaktes på tel. 36 77 45 00

content-loader
content-loader
content-loader