Gå til hoved-indhold
Plotteren kan fås med fiskeekkolod, der præsenter fisk og bundforhold på et klart og læsevenligt display. Foto: FurunoUdstyr
Plotteren kan fås med fiskeekkolod, der præsenter fisk og bundforhold på et klart og læsevenligt display. Foto: Furuno

Ny innovativ GPS kortplotter fra Furuno

Furuno er kommet med en ny serie GPS kortplottere. Plotterne har bl.a. særligt antirefleksglas, så skærmen kan ses tydeligt i solskin.

Af katrine bertelsen |

Furuno har netop lanceret en ny serie GPS kortplottere, GP-1670/1670F og GP-1870/1870F med hhv. 5.7 og 7 tommer display.

Plotteren kan fås med fiskeekkolod, som integrerer den seneste digitale fiskesøgningsteknologi og præsenter fisk og bundforhold på et klart og læsevenligt display. Det fortæller Troels W. Hansen fra Furuno i Hvidovre.

Den har har vandtæt og slagfast casing, som gør den anvendelig selv under ekstreme forhold.

Display

Enheden er udstyret med en 50 kanals GPS/WAAS med indbygget antenne (mulighed for ekstern antenne) og har et lysstærkt TFT LCD med særlig anti-refleks glas, så den er anvendelig i direkte sollys. 

Ydermere er LCD og glasset ’bonded’ dvs. sat sammen på en måde der gør at der ikke opstår kondensvand på indersiden af glasset. 

Søkort

Plotteren benytter de C-MAP 4D søkort fra Jeppesen, som vil være tilgængelige via SD kort. C-MAP 4D giver højtopløselige billeder af kysten, som kan sammenholdes med vektor-søkortet og på den måde give et nemt og godt overblik over de navigatoriske forhold. 

Tillige er der tusindvis af billeder og data over de mest populære lystbådehavne og attraktioner.

Ruteplanlægning

Easy-Routing teknologi analyserer de detaljerede C-MAP 4D kort, og beregner den korteste og bedste rute. 

Hvis ruten går forbi særligt farlige områder præsenteres de som niveau-inddelte alarmer, så man har mulighed for manuelt at rette på den foreslåede rute. GP-1670F/1870F kommer også med indbygget fiskeekkolod.

Tilslutninger

GP serien virker med CAN bus/NMEA2000 tilslutninger, så der kan tilsluttes alle de eksterne enheder der måtte være brug for, som eksempelvis vejrstation, temperatursensorer, maskininformation osv.

Priser:

  • GP-1670 5,7” display, indb. GPS antenne, for C-map 4D søkort: 8.355,-
  • GP-1670F 5,7” display, 600W ekkolod, for C-map 4D kort: 10.915,-
  • GP-1870 7" WiFi, for C-map 4D kort: 12.620,-
  • GP-1870F 7” display, WiFi, 1000 W ekkkolod, for C-map 4D kort: 15.175,-

Priserne er vejl. og inkl. moms.

content-loader
content-loader
content-loader