Gå til hoved-indhold
Ole Egeblad har stor erfaring med sport og sponsorer, fx tidligere med Bjarne Riis cykelhold. Han driver SponsorCom.Kapsejlads
Ole Egeblad har stor erfaring med sport og sponsorer, fx tidligere med Bjarne Riis cykelhold. Han driver SponsorCom.

Uenighed om strategi: Ole Egeblad forlader SAP Extreme Sailing Team

Et vellykket samarbejde slutter, men der var også uenighed om strategi og rollefordeling, derfor slutter Ole Egeblad, Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner samarbejdet.

Af Troels Lykke |

Ole Egeblad, der har stor erfaring inde for cykelsporten gennem sit firma www.sponsorcom.dk kom til projektet i foråret 2011 og var sammen med Jes Gram-Hansen og Rasmus Køstner ansvarlig for at finde sponsorer til teamet, så ambitionen om deltagelse i Extreme Sailing Series kunne realiseres.

Som bekendt lykkedes planen da SAP blev præsenteret i april 2012, som treårig hovedsponsor for SAP Extreme Sailing Team.

Samarbejdet er ophørt i fælles forståelse. Ole Egeblad:

”Det har været et helt fantastisk eventyr og helt unikt i dansk sejlsport. Jeg er meget stolt over og svært tilfreds med mine resultater, og det er fantastisk at kunne forlade SAP Extreme Sailing Team velvidende, at holdets finansiering som minimum er sikret til og med 2014”.

Om selve bruddet siger Ole Egeblad;

”Når et projekt som dette bliver etableret og finder sit leje, så skal strategi og rollefordelingen ofte redefineres. Her har vi haft nogle grundlæggende uenigheder - hvilket er helt naturligt. Derfor er tidspunktet det helt rigtige, at forlade SAP Extreme Sailing Team på.”

Jes Gram-Hansen;

”Ole har lavet et stort stykke arbejde og har haft stor indflydelse på at skabe et professionelt dansk sejlsportshold – Rasmus og jeg vil gerne takke Ole for hans bidrag til at sikre holdets titelsponsor samt andre samarbejdspartnere. Det har været et lærerigt samarbejde, og vi ønsker Ole held og lykke med hans næste projekt”.

Om fremtiden

Ole Egeblad;

”SAP Extreme Sailing Team er så velfungerende, at jeg er overbevist om, at det fortsat vil være en særdeles god investering for sponsorerne og jeg ser absolut ingen grund til, at teamet ikke skal være dansk sejlsports flagskib mange år fremover”.

Hvad fremtiden bringer for Ole Egeblad er uvis men det får ham ikke til, at ryste på hånden;

”Der er utrolig mange spændende projekter derude og med min ”track-record” skulle det være mærkeligt, hvis ikke der dukkede nye spændende projekter op inden for sportens verden”

content-loader
content-loader
content-loader