Gå til hoved-indhold
Foto fra Kaløvigs vinterlejr 2012. Foto: Kaløvig BådelaugKapsejlads
Foto fra Kaløvigs vinterlejr 2012. Foto: Kaløvig Bådelaug

Påskelejr fra Egå til Kaløvig

Fredag d. 22. marts samles over 50 sejlere til Easter Camp. Påskelejren der plejede at ligge i Egå er flyttet til Kaløvig.

Af katrine bertelsen |

Sommerens stridigheder i Egå Sejlklub betød ikke bare, at mange optisejlere skiftede sejlklub, men også den traditionelle påskelejr – inklusive arrangørerne Nikolej Dyring og Dion Valente – holdt flyttedag.

Nu står Kaløvig Bådelaug for årets traditionelle påskesamling med Nikolej Dyring og Dion Valente som tovholdere. Påskelejren har i år 10 års jubilæum.

- I år er lejren er ikke bare for unge optisejlere, der er også åbnet for Feva, Tera og Zoom8-sejlere, fortæller Michael Vogelius fra Kaløvig Bådelaugs jolleafdeling.

Også prisen for at deltage i påskelejren er der pillet ved.

- Vi har sat den ned med ca. 20 procent, siger Michael Vogelius. Nu håber vi bare at de sidste snart tilmelder sig, der er frist d. 15. marts, altså på fredag.

Lige nu er der tilmeldt ca. 50 sejlere, men Kaløvig Bådelaus forventer at det endelige antal bliver på 60 +.

Også lejr for nye trænere

Også nybagte trænere der har gennemgået Dansk Sejlunions trænerkursus, får en overbygning på uddannelsen. Trænerne vil først få et døgn for sig selv med 100 % fokus på trænernes udvikling, og dernæst vil de indgå som en aktiv del af påskelejrens øvrige trænerkorps.

- Forløbet skal ikke ses som et alternativ til Dansk Sejlunionens trænerkurser, det er det praktiske forløb, som vi altid har drømt om at lægge ovenpå den ”normale” træneruddannelse, skriver Nikolej Dyring i indbydelsen.

Videokamera på højkant

Hver dag laves der en kort video/billede reportage af træningen, aktiviteterne og det sociale liv på Påske-lejren. Reportagen kan ses på lejrens facebook-side. Når Påskelejren slutter, trækkes der lod blandt sejlerne, og én af dem får videokameraet med hjem!

Du kan læse mere om Påskelejren på Kaløvig Bådelaugs webside.

content-loader
content-loader
content-loader