Gå til hoved-indhold
Jollesejlerne fik travlt, da starterne kom som perler på en snor. Foto: Sejlklubben Neptun VejleKapsejlads
Jollesejlerne fik travlt, da starterne kom som perler på en snor. Foto: Sejlklubben Neptun Vejle

Nul vind i Vejle - så spiller vi rundbold!

Kan man spille rundbold til et jollestævne? Ja, det kan man godt, når dagen starter med kulde, tåge og ingen vind. Det var situationen da Sejlklubben Neptun Vejle afholdt deres efterårsstævne.

Af katrine bertelsen |

Efter indskrivning indskrivning og velkomst, blev sejladserne pga. vejrforholdene udsat på ubestemt tid. SNV's trænere arrangerede derfor en rask rundboldkamp på de nærliggende boldbaner.

Kl. 11:30 blev udsættelsen skudt ned, og sejlerne drog på vandet. Det var dog med en vis spænding for stævneledelsen, da tågen stadig lå over fjorden. Dog var solen begyndt at skinne igennem, men vinden var stadig ikke tilstedeværende. Heldigvis kom der vind over fjorden, efterhånden som tågen lettede og solen brød igennem.

Lidt før kl. 13 blev der lagt baner ud og kort tid efter lød de første starter. I løbet af eftermiddagen blev der gennemført ialt seks sejladser for C-sejlerne, fire sejladser for A og B sejlerne samt tre sejladser for Zoom og Feva.

Specielt C-banen kørte et meget hårdt program, hvor der blev sejlet på en meget kort bane med en sejltid på 10-15 minutter, og umiddelbart efter hver målgang blev en ny sejlads skudt i gang.

Det var hårdt for mange af de nye sejlere, men det har givet en masse god træning i starter. Dommerbåden lagde også lidt pres på sig selv og bureauet ved disse korte starter.

Efter en flot eftermiddag på fjorden kom sejlerne hjem til afrigning og kage.

På grund at de mange sejladser på kort tid, var bureauet som sagt lidt presset, hvilket desværre resulterede i lidt ventetid på præmieoverrækkelserne.

Præmierne blev overrakt til de mange dygtige sejlere af Sejlklubben Neptuns formand, Jan Ipsen.

Ungdomsafdelingen i Sejlklubben Neptun, Vejle vil gerne sige tak til alle sejlerne, deres trænere og deres forældre  mv. for at de var med til at gøre det til en god dag på vandet.

content-loader
content-loader
content-loader