Gå til hoved-indhold
Her ses 62 fods Lars Olsen designet båd, Felicia.Kort Nyt
Her ses 62 fods Lars Olsen designet båd, Felicia.

Designer Lars Olsen lancerer nyt rådgivningssite baadtjek.dk - flere bør rådgives

Lars Olsen, der har slået streger til en del danske både, rådgiver nu om køb og salg-faldgruber, CE-mærkning, registrering i skibsregister via nyt site. - Sejlerne mangler rådgivning, siger Olsen.

Af Troels Lykke |

Vi er på besøg i Dragør hos CDE Danish Marine Design APS, der ejer det nye rådgivningssite www.baadtjek.dk

- Vi tager ud til kunder og ser på både de vil købe og det koster 3 - 4.000 kroner for at få besigtiget en båd, afhængig af om den skal prøvesejles fx. Vi mener det er penge, der er givet godt ud, fx at se om røstjern er skadet, om kølbolte er utætte, om der er fugt i laminaterne og det ultimative, om der er osmose i glasfiberen. Mange sejlere er i vildrede efter hvad de skal se efter ved et bådkøb, siger bådkonsulent Lars Olsen til minbaad.dk.

- Det er vigtigt, at ham der køber, ved hvad han køber, ellers kan der komme efterfølgende retssager og der er en stigende tendens til at folk fortryder købet og dermed ender i en dyr retssag som kunne være undgået med professionel rådgivning inden købet, siger Lars Olsen, der i øvrigt er en af de få mindre skibskonsulenter, der har en rådgivningsansvarsforsikring.

Har besigtiget næsten 2.000 både

Lars Olsen uddyber på baadtjek.dk

Vi er et team med adskillige års erfaring i besigtigelse af både for både private personer, forsikringsselskaber og finansieringsinstitutter, fortæller Lars Olsen og fortsætter.

Vi har siden 1997 besigtiget næsten 2000 sejl- og motorbåde både herhjemme og i udlandet.

Vi udarbejder, hvis du ønsker det, en skriftlig rapport efter besigtigelsen, således at du i ro og mag igen og igen kan gennemgå dit forestående køb.

Vi ser også meget gerne, at du selv deltager i besigtigelsen, da det ofte er rart sammen med den sagkyndige at diskutere bådens stand, som besigtigelsen skrider frem.

Det kan baadtjek.dk hjælpe dig med

Vi udfører besigtigelse på de områder, som du ønsker assistance med.

Det kan f.eks. være et osmosecheck, en udvendig gennemgang, prøvesejlads, en totalbesigtigelse eller blot en gennemgang af de medfølgende dokumenter inden en handel afsluttes.

Vi kan ligeledes assistere med at checke om båden er lovpligtigt korrekt CE-mærket, lave Tonnagemålebrev hvis det kræves, at båden skal i Dansk Skibsregister, samt hjælpe dig med at udfylde diverse formularer i forbindelse med registrering i Skibsregisteret, forklarer Lars Olsen.

Lars Olsen, skibskonsulent fra Dragør tager rundt i hele Europa og besigtiger både. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader