Gå til hoved-indhold
Vinder af Seniorrækken Danni Bay Jacobsen løb med sejren, og vandt en helt ny Mazda 3. Foto: Wind CupKapsejlads
Vinder af Seniorrækken Danni Bay Jacobsen løb med sejren, og vandt en helt ny Mazda 3. Foto: Wind Cup

Wind Cup i god vind med freestyle

32 windsurfere deltog i årets Wind Cup der gav, især begynderne, udfordringer. Rasmus Øgelund fra Thurø og Mads Jepsen fra Juelsminde stod for freestyle-opvisningen.

Af katrine bertelsen |

Wind Cup blev sejlet lørdag d. 12. oktober i perfekte vejrforhold. God vind fra nordøst, så der var helt fladt vand i Fænøsund til de mange gode sejladser...

32 windsurfere sejlede på to baner for henholdsvis begyndere og øvede, på banen for øvede sejlere blev der gennemført otte gældende sejladser, hvor der på banen for begyndere blev afviklet hele 10 sejladser. Det er mange sejladser hvor deltagerne blev udfordret på hver deres niveau.

I særdeleshed på begynderbanen blev der tilegnet nye færdigheder, for eksempel afspejlet i surfernes forbedrede evne til at passere startlinjen til tiden og en væsentlig kortere sejladstid på en bane omgang.

Det er nærmest blevet en tradition at dygtige windsurfere laver flot opvisning i Freestyle disiplinen. I år var det Rasmus Øgelund fra Thurø og Mads Jepsen fra Juelsminde der stod for freestyle-opvisningen i frokostpausen. Der blev demonstreret mange forskellige tricks, blandt andet med Tow Inn hvor surferne trækkes op i høj hastighed efter en rib båd inden de flotte tricks gennemføres.

Dagen blev sluttet af med et overdådigt flot præmiebord med flotte præmier fra Karvil Biler, Go Pro, Surfline og Surf N´ Fun.

Ud over de mange sponsorgaver til præmiebordet var Rynkeby sponsor med saft og juice hen over dagen, lige som den smarte Red Bull Mini kom forbi med et par veloplagte piger der delte tiltrængte Red Bull´s ud til de mange deltagere.

Stemningen ved Wind Cup er gennemsyret af glæden ved sporten, så det vigtigste næste efter placeringerne er at alle deltagere har lært noget nyt, har fået nye surfer venner, har haft det sjovt, nogle har overskredet grænse og andre har prøvet at sejle på en kapsejladsbane for første gang...

Tak til alle sponsorer og frivillige, vi ufattelige glade for at I har været med og håber meget at I sætter pris på at have været del i en kæmpe succes som gentages i fuld skala lørdag d. 12. oktober 2013...

Se billeder, kommentarer og meget mere her

Kilde: Pressemeddelelse, Wind Cup

content-loader
content-loader
content-loader