Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Free Style opvisning kan der ses i Middelfart.

Måske masser af vind til Wind Cup i Middelfart

Wind Cup den 13. oktober er sæsonens sidste klubstævne for windsurfere, hvor der er pæne chancer for god vind. Spar en 50er ved hurtig tilmelding.

Af Troels Lykke |

Meld dig til Wind Cup senest søndag d. 30. september, herefter er tilmeldingsgebyret kr. 200,- som ud over racet er inklusiv frokost, præmier, lodtræknings gaver, SUP demo, Free Style opvisning og meget mere.

Det fortæller Allan Borch Madsen fra Windsurfinggruppen i Middelfart Sejlklub. 
 
God vind til Wind Cup
Wind Cup er sæsonens sidste klubstævne for windsurfere, hvor der er gode
chancer for god vind. Stævnet afvikles lørdag d. 13. oktober af Windsurfinggruppen i Middelfart Sejlklub i det naturskønne farvand i Fænøsund og/eller Gamborg Fjord afhængig af vindstyrke og retning.

Alle kan være med
Ved Wind Cup behøver windsurferne IKKE at have deres egen sejlnummer, så alle kan deltage. Der bliver sejladser for både unge og voksne begyndere, ligesom der vil være en bane for de mere erfarne, hvor der vil være races for U20 og Senior surfere.
 
Vind kamera, sejl og bom 
De tre bedste i Senior gruppen deltager automatisk i lodtrækningen om en Suzuki Swift med en fyldt tank, i en uge. Præmier bordet vil bugne med flotte præmier som f.eks. et Go Prokamera, et Freeride sejl fra Maui Sails, en lækker bom fra Point 7 og masser af andre flotte præmier og gaver fra Surf & Ski, West Wind Nord, Free Feed m.fl.

Tilmeld dig her: www.dtilmeld.dk/Event/ID/496/>
Se mere om Wind Cup he: www.facebook.com/WindCup>
 

content-loader
content-loader
content-loader