Gå til hoved-indhold
Claus Høj Jensen, Karl Kristensen og Frederik Dahl Hansen mangler modstand i H-båds klassen i år. Foto: Ricky HansenKapsejlads
Claus Høj Jensen, Karl Kristensen og Frederik Dahl Hansen mangler modstand i H-båds klassen i år. Foto: Eik Brandsgård

Høj Jensen vinder (selvfølgelig) også NM for H-både

NM for H-både, Comwell Kellers Park Cup, blev vundet af danmarks- og verdensmesteren, som dermed tog The Triple i Brejning blandt 35 hold.

Af Ricky Hansen |

Sejlmageren Claus Høj Jensen fra Holbæk Sejlklub gjorde rent bord og tog The Triple, da han vandt NM i Brejning.

Ikke så ringe at kunne kalde sig verdensmester, nordisk mester og danmarksmester i en og samme sæson.

Claus Høj Jensen, Karl Kristensen og Frederik Dahl Hansen sejlede stabilt i top 3 hele stævnet undtagen fratrækkeren, som var en 8. plads i første sejlads.

Høj Jensen teamet slog hovedet på sømmet med en solid føring i sidste sejlads på mere end 100 meter.

Henrik Edman, Peder Edman, Bent Pedersen og Hannes Edman fra Malmö tog sølvmedaljerne og Steffen Stegger, Carsten Pedersen og Lars Christiansen fra Hadsund Sejlklub sejlede bronzemedaljerne hjem i stævnet.

Der var ellers lagt op til at 42-årige Claus Høj Jensen skulle sættes på plads, men et felt af nogle af Danmarks dygtigste besætninger kunne ikke fange ham, - han sejlede uhyggeligt fejlfrit.

Flot kapsejlads

Det var en fryd for øjet at se kapsejlads på Vejle Fjord i dag. Der blev også idag sejlet tæt, men det var væsentlig pænere at se på.

Skippernes hidsige sejlads fra i går var afløst af gentlemens sejlads hvor der blev gået til stålet, men ikke over stregen, så vi observerede ingen kollisioner eller andet ramasjang.

Vindspringene på Vejle Fjord er altid en udfordring, men det lykkedes at afvikle sejladserne til sejlernes fulde tilfredshed.

Baneledelsen har i øvrigt kun to gange måttet lave en omstarter. Desuden har landpersonalet i Brejning Bådklub, som altid skabt et fantastisk stævne med en gaveregn af præmier.

Foto: Eik Brandsgård

Steffen Stegger og co. fra Hadsund tog atter en bronzeplacering, som ved VM i år. Foto: Eik Brandsgård

content-loader
content-loader
content-loader