Gå til hoved-indhold
Skovshoved havn efter ombygningen. Klik for større billede. Grafik: Hasløv & Kjærsgaard, Arkitektfirma I/SHavne
Skovshoved havn efter ombygningen. Klik for større billede. Grafik: Hasløv & Kjærsgaard, Arkitektfirma I/S

Havneudvidelse i Skovshoved er hjemme

Der er nu solgt 259 bådpladser i Skovshoved Havn. Det svarer nogenlunde til de 80% der skulle sælges, for at havneudvidelsen kunne blive til noget, erfarer minbaad.dk.

Af katrine bertelsen |

Ombygningen/udvidelsen og moderniseringen af Skovshoved havn har været igennem en lang og sej proces, med mange meninger og indsigelser.

Nu er det ganske vist. Hvis alt går som planlagt, kan bådejere og andre lystsejlere i 2015  sætte kursen mod en ny og udvidet Skovshoved havn.

Jurist Mette Mie Nielsen fra Gentofte kommune bekræfter overfor minbaad.dk, at der nu er nok bådejere, der har tegnet sig for bådpladser til at udvidelsesprojektet er i hus.

Smertegrænse på 80 procent

Smertegrænsen var 80 procents tegning, og søndag var der tegnet 259 pladser, der svarer til næsten 7909 m2, hvor målet var 8000 m2.

Frem til 12. april blev pladserne tilbudt folk på venteliste. De resterende 2000 m2 – der svarer til ca. 65 bådpladser – tilbydes frem til udgangen af maj, andre borgere i Gentofte kommune, der også kan få plads i havnen.

Kommunalbestyrelsen skal nu godkende en anlægsbevilling og sende et korrigeret lokalplanforslag i høring, før havneudvidelsen kan blive vedtaget.

Men hvis alt går planmæssigt, forventes det, at anlægsarbejdet kan påbegyndes i starten af 2014.

content-loader
content-loader
content-loader