Gå til hoved-indhold
Der er også tilbud på motorreservedele hos AFI. Foto: Afi MarineUdstyr
Der er også tilbud på motorreservedele hos AFI. Foto: Afi Marine

Markedsdag hos AFI Marine

Lørdag den. 27 april holder AFI Marine markedsdag / åbent hus A/S på havnen i Aarhus. Find gode tilbud, få en prøvetur i en lynhurtig RIB, eller nyd foråret med hot dog og en fadøl.

Af katrine bertelsen |

Foråret er her og bådene er på vej i vandet. Står du og skal i gang med forårsklarøringen, og mangler du diverse udstyr til båden, har du mulighed for at gøre en god handel hos AFI Marine som afholder åbent hus/markedsdag lørdag den. 27 april fra kl. 9 til 16.

-Foråret nærmer sig, og traditionen tro afholder vi igen markedsdag/åbent hus, på havnen i Aarhus. Vi har mange gode tilbud på nyt udstyr til din båd, og vil bl.a. fremhæve vor særtilbud på Origo 3000 – 2-blus spritapparat til kun Kr. 1.295 kr, fortæller Hans V. Jensen fra AFI Marine.

Der er op til 70 % nedsættelse på udvalgte varer, samt 10 % på alt i butikken på dagen. Motorværkstedet er også er fyldt med gode tilbud på restvarer.

Prøv en RIB med 600 hk

De fartglade kan få en prøvetur i to lynhurtige RIB-både med hhv. 600 og 500 hk på hækken.

- Sidst men ikke mindst, har vi pølsevognen og fadølsanlægget klar til en hyggelig dag på havnen i Aarhus, slutter Hans V. Jensen.

AFI Marine: Hjortholmsvej 1, 8000 Aarhus C.

content-loader
content-loader
content-loader