Gå til hoved-indhold
I en evaluering siger mere end 2/3-del af deltagerne, at det er sandsynligt, at de ville deltage igen i 2013. Foto: Mick Anderson/PantaeniusKapsejlads
I en evaluering siger mere end 2/3-del af deltagerne, at det er sandsynligt, at de ville deltage igen i 2013. Foto: Mick Anderson/Pantaenius

AFI Marine TwoStar Race: Det kan blive endnu bedre

Selv om tilbagemeldingerne fra sejlerne er meget positive, mener arrangørerne af AFI Marine TwoStar Race alligevel, at det kan gøres lidt bedre.

Af katrine bertelsen |

Arrangørerne af AFI Marine TwoStar Race håber at 2013 vil bringe kryds og medvind i passende mængder, herlige solskinstimer på vandet, kapsejlads med sportslige udfordringer og masser af fællesskab!

Det er nemlig hvad deltagerne i 2012 beskriver som det bedste ved AFI Marine Two Star Race. Det får dog ikke stævnets arrangører og frivillige til hvile på laurbærrene.En række forbedringer er på bedding, fordi arrangørerne mener, at de kan gøre TwoStar sejladsen endnu bedre og samtidig holde fast i kvaliteterne.

Der bliver dog ikke tale om de store revolutioner. Aarhus Sejlklub går til stadighed efter bedre sejladser, og efter at forbedre rammerne for det sociale samvær. I 2013 betyder det:

  • Skulle ugunstige vindforhold hærge, så tilføjes en mulighed for at afkorte banen lørdag.

  • Kombinationen af kapsejlads og fællesskab styrkes. I Ballen foregår en anden og højt værdsat aktivitet, nemlig fællesskabet på kajen, i bådene og ved festen på Dokken om aftenen. Muligheden for afkortning af banen øger også chancerne for, at alle får mulighed for at være i havn i Ballen lørdag ved kl. 17– 18-tiden.

  • Kapsejladslicenser/måltal kan nu ændres helt frem til tirsdag før stævnet. Fyn Rundt ligger weekenden før, og nogle ønsker  at justere ”garderoben”. I samarbejde med Dansk Sejlunion vil kapsejladslicenser/måltal blive opdatereret med de korrekte måletal, såfremt der er indberettet ændringer til Dansk Sejlunion senest tirsdag morgen.

Hold øje med tilmeldingsmuligheden, som vi sætter i gang i februar i forbindelse med Bådudstillingen i Fredericia.

Fakta om AFI Marine TwoStar Race 2013:

  • Stævnet sejles 15. – 16. juni fra Aarhus Lystbådehavn.
  • Aarhus Two Star sejles rundt om Samsø i to etaper. Den præcise bane afhænger af vejret.
  • Første etape sejles lørdag med start ud for Aarhus Lystbådehavn og mål ud for Ballen Havn på Samsø. Denne etape sejles med omvendt respitstart, så alle både kan forventes at komme i mål omtrent samtidig.
  • Anden etape starter ud for Ballen Havn tidligt søndag og slutter ud for Aarhus Lystbådehavn.
  • Begge etaper er på godt 30 sm.

Mellem-etape: Fest i Ballen

Mellem de to etaper mødes alle til festmiddag lørdag aften på Restaurant Dokken i Ballen. Familie og andre tilstødende kan også tilmeldes til festmiddagen.

Historie:

Aarhus Two Star har været sejlet siden 2007 med stigende deltagerantal og i 2012 deltog 87 startende både, med deltagere fra alle dele af landet.

Stævnet er en del af TwoStar Serien.

content-loader
content-loader
content-loader