Gå til hoved-indhold
Udstyr
Tidligere verdensmester i Contender, Bjarke Johnsen, vil sælge webshop og Zhik-tøj.

Zhik-webshop til salg

Nordicpeople.com og nordicpeople.dk som de sidste år har været et populært sted for danske sejlere at købe ZHIK produkter sælges nu, fortæller Annette Hansen fra Jyllinge.

Af Troels Lykke |

Det er lidt trist, at skulle skuffe alle vores mange faste kunder i www.nordicpeople.com shoppen.

Men af forskellige årsager er vi nødsaget til, at have fokus på andre projekter vi er i gang med. Vi har absolut været tilfredse med omsætningen og det er gået over alt forventning. ZHIK laver nogle fantastiske produkter og derfor ser man også mange af de bedste sejlere i ZHIK.

Det fortæller Annette Hansen og Bjarke Johnsen til minbaad.dk. De forklarer videre.

Det har været nogle fantastisk spændende år og vi har hilst på rigtig mange sejlerfamilier som også har besøgt vores lager i Jyllinge.

Mange kunder er ærgerlige over vi lukker ned. Det har været dejligt og nemt at handle ZHIK produkter i Danmark hos jer siger mange af kunderne.

Og Googles ZHIK Danmark ligger nordicpeople.com nr. 1

Der skal lægges en forholdsvis stor pose penge for at designe en webshop. De fleste koster i opstart kr. 100.000 er derover. Med mindre, at man selv kan programmerer en.

Vi håber meget på at der findes en person derude som kunne være interesseret i at overtage nordicpeople.com og nordicpeople.dk webshoppen. Man skal så efterfølgende selv tage kontakt til de leverandører/producenter man vil samarbejde med.

Det er programmeringen og designet man køber. Det er ikke et krav at man skal overtage lageret.

Nordicpeople.com er en dandomain shop (www.dandomain.dk) og den er super nem at arbejde med.

Udskiftning af billeder og tekster m.v. kan man lærer på meget kort tid. Vil man ændre på designet kan man kontakte vores designer eller selv finde en.

Man kan også selv finde et navn til shoppen hvis man ikke ønsker at overtage navnet.

Al henvendelse om overtagelse/pris skal ske til Annette på telefon 20200330 / e-mail ah@nordicpeople.com.

content-loader
content-loader
content-loader