Gå til hoved-indhold
Udstyr
Dorthe Hoffmann ses her på Skovshoved Havn.

Dorthe Hoffmann fra Gentofte er ny Zhik-forhandler

- Min ambition med Nordicpeople er at servicere og være i dialog med sejlere i alle aldre, siger Dorthe Hoffmann.

Af Troels Lykke |

- På minbaad.dk så min mand, at Zhikshoppen, Nordicpeople, var til salg og ret hurtigt efter overtog jeg den. Det er en win win situation for os begge. Jeg er glad for at kunne drive en webshop med et så unikt produkt som Zhik. Det rygtes, at har du først sejlet i det, ønsker du ikke at sejle i andet. Og min mand (Claus) vil så fremover bruge endnu flere weekender på at sejle i Zhik tøj, fortæller Dorthe Hoffmann i en pressemeddelelse til minbaad.dk.

Nordicpeople, der nu holder til i Gentofte, vil fortsat være i dialog med sejlerne, som også de tidligere forhandlere Annette Hansen og Bjarke Johnsen i Jyllinge, var det.

- Personligt er min ambition med Nordicpeople at servicere og være i dialog med sejlere i alle aldre. På baggrund af de informationer, jeg får fra sejlere, vil jeg løbende videreformidle de behov, som I har til Zhik's designteam og dermed gøre dem opmærksomme på eventuelle forbedringer, videreudviklinger samt nye produkter, der ikke er i Zhik's sortiment i dag, siger Dorthe Hoffmann, der også vil føre andre produkter i hendes webshop.

- Jeg browse markedet for supplerende produkter, som kan kombineres med Zhik produkter. Som eksempel så håber jeg snart at kunne vise nogle varme sejlerhandsker på www.nordicpeople.com
 

content-loader
content-loader
content-loader