Gå til hoved-indhold
Konsulenterne skal bl.a. styrke arbejdet i klubberne. Foto: Katrine BertelsenKort Nyt
Konsulenterne skal bl.a. styrke arbejdet i klubberne. Foto: Katrine Bertelsen

Nyt job: Dansk Sejlunion søger konsulenter

Efter Christian Steffensen gik til Dansk Golf Union og Allan Borch Madsen også søgte nye græsgange, søger DS nu to nye konsulenter til hhv. uddannelse og træning, og en til at hjælpe klubberne i gang med nye tiltag.

Af katrine bertelsen |

Fra stillingsopslaget:

Dansk Sejlunion søger to konsulenter, der kan styrke os i udviklingen af dansk sejlsport: Den ene konsulent er særlig stærk på uddannelse og træning. Den anden konsulent er særlig stærk på forandring af frivillige foreninger. Ansættelse fra den 1. august 2013.

Udviklingskonsulenternes opgave er at udvikle bredden i sejlsporten. Vi har særligt fokus på ungdom, træning, klubudvikling, kommunikation og uddannelse af trænere/ledere. Konsulenterne er involveret i såvel udvikling som implementering af tilbud helt ud i sejlklubben. Undervisning af trænere og ledere er en anden væsentlig del af konsulenternes arbejde.

Personlige styrker er vigtige

Ansøgerne skal have mange kompetencer, ikke mindst den personlige styrke vægtes. Dansk Sejlunion ser gerne ansøgninger fra Fyn, Midtjylland og Sjælland, men hvor man godt kunne have ønsket sig, at de måske overvejede at få nogle flere kvinder ind i testosteronborgen i Brøndby, er det ikke det der vægtes. Her er et udpluk af det DS ønsker sig:

  • Du har indsigt og erfaring med undervisning og pædagogik, sejlsport og træning. Eller du har indsigt og erfaring med forandringsprocesser i frivillige foreninger.
  • Du har uddannelse og erhvervserfaring, som giver dig et godt fundament til jobbet.
  • Du har en solid foreningsbaggrund fra sejlsport, idræt eller andre frivillige foreninger.
  • Du er stærk i mundtlig og skriftlig kommunikation.
  • Du har en robust personlighed.

Ansøgningsfristen er fredag den 7. juni 2013 kl. 12.00.

Dansk Sejlunion forventer at holde ansættelsessamtaler i to runder: mandag den 17. juni og onsdag den 19. juni i Idrættens Hus, Brøndby.

Læs stillingsopslaget i sin fulde længde her.

content-loader
content-loader
content-loader