Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jørgen Svendsen og Konrad Floryan vandt DM-titlen i 606 i Hellerup. Foto: Per Heegaard/hellerupsejlklub.dk

Jørgen Svendsen vinder DM – nu i 606

Jørgen Svendsen og Konrad Floryan fra Hellerup Sejlklub vandt titlen, da HS i weekenden lagde vand til DM for 606. Paul Elvstrøms sejlklub, landets mest vindende, har nu over 50 medaljer i år.

Af katrine bertelsen |

Jørgen Svendsen og Konrad Floryan har aldrig sejlet sammen før,  men kombinationen af Jørgen Svendsens medaljetalent og Konrad Floryans styrke og erfaring i klassen var det rette mix.

Besætningen blev dog slået af en svensk båd med Thomas Lundberg og Pelle Nihlmark, der vandt sølv ved de svenske mesterskaber i klassen i år.

DM-sølvmedaljerne gik til Hans Egon Møller og Gert Mortensen fra  Sejlklubben Esrum sø,  mens Søren Sigurdson og Claus Sparre, også fra Esrum fik bronze.

De to stærke svenskereThomas Lundberg og Pelle Pilmark lagde sig allerede i spidsen lørdag med to førstepladser. Besætningen blev nummer to ved årets svenske mesterskaber, så det er ikke tilfældigt, at de også klarer sig godt i Hellerup.

For første gang deltog jollesejleren Jørgen Svendsen (tidl. danmarksmester i Finn- og OK-jolle) i et 606 DM, hvor han sammen med den kølbådserfarne Konrad Floryan lå på en samlet 4. plads efter lørdagens sejladser. Der deltog 15 både ved 606 DM - netop nok til et officielt mesterskab.

Se resultater her (pdf)

content-loader
content-loader
content-loader