Gå til hoved-indhold
Ved OK-EM i år i Frankrig sejlede de to Hellerup-sejlere, Stefan Myralf og Bo Petersen, hhv. sølv og guld hjem til Danmark.Kapsejlads
Ved OK-EM i år i Frankrig sejlede de to Hellerup-sejlere, Stefan Myralf og Bo Petersen, hhv. sølv og guld hjem til Danmark.

Hellerup Sejlklub mest vindende klub i år i Danmark: 49 medaljer

Elvstrøms sejlklub kan. I 2013 har en Hellerup-sejler stået på podiet til et nationalt og internationalt mesterskab hele 49 gange – 49 GANGE!!, fortæller Drage-sejler fra Hellerup, Philipp Skafte-Holm.

Af Troels Lykke |

Lidt stolt har man vel lov at være over sin klub. Prøv bare at klik på denne liste fra Hellerup Sejlklub og se hvor mange nationale og internationale mesterskaber, som er sejlet i hus i Paul Elvstrøms sejlklub.

De stolte traditioner med de 13 olympiske medaljer der hænger i restauranten og en hord af topsejlere siden ruder konge var knægt holdes i hævd.

Traditionen byder at bestyrelsen inviterer medajletagerne til afriggerfest hvor resultaterne bliver fejret med deltagelse af borgmester, bestyrelse og medlemmer.

Det fortæller Philipp Skafte-Holm til minbaad.dk. Han fortæller (stolt) videre. 

Sådan en middag med 55 medaljetagere med påhæng er immervæk en stor udskrivning for klubben, men også en spore for mange – Der er en vis prestige i at være der og vise at man er ”Hellerupper” på den uimponerede fede måde.

Sjælen i dansk sejlsport findes her

Sjælen i dansk sejlsport kan man finde i Hellerup Sejlklub.  Den store hal og restaurant hvor medlemmerne mødes til fester og hvor mange har fundet deres partner(e) er et stort aktiv for klubben.

Den tætte relation til byen hvor mange unge studerer og den hyggelige restaurant hvor man som medlem kan få et godt måltid mad til en fornuftig penge er vigtig og betyder at der er mennesker hver dag.

Hellerup ligger godt og lunt i bugten og passer så fint til vintertræning for alle klasser – der bliver sejlet intenst så længe der er isfrit.

De lokale med Stump i spidsen følger sejlerne i ind og udland og er ikke sen med bemærkninger. Er det gået lidt skidt så kommer det prompte fra Stump:
Husk! Det er timer på vandet der tæller! Det har han ret i og så sejler vi bare noget mere.

Frivilligt arbejde er hjørnestenen

Frivilligt arbejde er hjørnestenen og glæden ved at sejle er det det drejer sig om – Det med at vinde medaljer det kommer når man bare ikke kan lade være med at tage ud på vandet.

Kan man lide at sejle og har konkurrence genet så er Hellerup bugten et godt sted at være.

Hvis man regner lidt på det så er der igennem årene hentet ufatteligt mange medaljer hjem til Hellerup Sejlklub og skabt ufatteligt meget glæde ved sejlads – Bliv ved med det!

Der er stadig plads til et par medaljer – sæsonen er ikke helt slut endnu, skriver Philip Skafte-Holm.

content-loader
content-loader
content-loader