Gå til hoved-indhold
ArkivfotoKapsejlads
Arkivfoto

Hellerups første Zoom8-stævne

I den kommende weekend indleder Hellerup Sejlklub kapsejladssæsonen med Nordea Cup, som er ranglistestævne for Zoom8 klassen. 41 børn fra hele landet deltager.

Af katrine bertelsen |

Det er første gang Hellerup Sejlklub afholder stævne for Zoom8 klassen for børn i alderen 12-15 år. Sejlklubben har selv netop fået to sejlere i klassen, og det er forventningen, at de mange gæster kan inspirere endnu flere Hellerup-børn til at søge til klassen.

Men det er også første gang i rigtig mange år, at klubben arrangerer stævne for denne aldersgruppe, hvor både børn, trænere og forældre kræver opmærksomhed.

Stævneleder Christian Lerche glæder sig til arrangementet og siger.

-Det kræver meget større omtanke at arrangere et stævne for børn, og særligt når vandet stadig er iskoldt. Vi skal selvfølgelig have så mange sejladser som muligt, men tager alligevel en pause på land til frokost, så kræfterne holder hele weekenden. Jeg tror også at børnene vil synes godt om vores "mini-bar" efter sejladserne med grill, frugt, sodavand og varm cacao.

Banen kommer til at ligger ud for Charlottenlund Fort, og sejlerne skulle være i allerbedste hænder, da slagets gang styres af hhv. Christian Lerche og Troels Wester-Fischer, der begge er internationale baneledere.

Nordea i Hellerup er hovedsponsor for stævnet, mens Harboe og Scanomat søger for kolde og varme drikke til børn, trænere og officials.

Du kan se deltagerlisten, indbydelse og sejladsbestemelser på klubbens hjemmeside, hvor resultaterne til også offentliggøres, når de er klar.

content-loader
content-loader
content-loader