Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Vinderbåden "Tøsen" med Mike Rasmussen ved roret.
Kapsejlads
Kaos med Jesper Andersen fik 6.pladsen.

30 kasser øl til L23 DM

Med 17 L23 til start på årets DM i Stubbekøbing/Bogø, havde deltagerne nogle gode dage med fine sejladser, samt et godt socialt arrangement. Mike Rasmussen fra Egensedybet vandt.

Af katrine bertelsen |

L23-klassen sejlede fra torsdag til lørdag DS-DM i Stubbekøbing på Falster. Sejl & Motorbådsklubben Grønsund, sammen med Bogø sejlklub stod for L23 DM, hvor 17 både deltog.

Det skriver Jesper Andersen fra Køge, debutant i L23, DEN 22 Kaos. Hvor meget debutant han egentlig er er uvist, han fik nemlig en 6.plads til DM.

Jesper Andersen skriver:

Vi sejlede 8 sejladser på 3 dage på baner som var rigtig gode, og uden unødig ventetid mellem sejladserne. Tak for det ! Vinden var fra 2-8 m/s alle dage.

Vinderen DEN 24 Mike Rasmussen sejlede en rigtig flot serie, og trak en 4. plads fra som dårligste. Tillykke Mike, flot sejlet!

Lørdag blev vi trukket til og fra banen, da der ingen vind var. 23 både på slæb efter en fiskekutter, sådan.

Masser af øl

L23 klassen er en meget "folkelig" klasse med god konkurrence. Med hjælp fra en masse sponsorer har klassen en masse at byde på, f.eks er der et stort "sponsorshow" hvor ALLE deltagende både trækker en sponsorpræmie.

I år var der bl.a: To gavekort på en ny spiler, spilerstage, sejlertasker, fortøjninger, sejlertøj, nye bådvinduer samt øl fra bryggeriet Vestfyen.

Sidstnævnte fik vist leveret "lidt for meget" da der kom ca. 30 KASSER øl mere end vi var blevet lovet ... TAK FOR det.

Det var Sejl & Motorbådsklubben Grønsund der sammen med Bogø sejlklub stod for det flotte DM hvor alting fungerede rigtig godt. Det skal de have stor ros for.

Resultater:

nr. 1. DEN 24 Mike Rasmussen, Egensedybet

nr. 2. DEN 140 Hans Jørgensen, Køge Sejlklub

nr. 3. DEN 15 Martin Bach Larsen, KDY

Se alle resultater på Sejl & Motorbådsklubben Grønsunds hjemmeside.

Læs mere om L23-klassen her

content-loader
content-loader
content-loader