Gå til hoved-indhold
Stævnet er Grand-Prix for L23. foto: Silkeborg SejlklubKapsejlads
Stævnet er Grand-Prix for L23. foto: Silkeborg Sejlklub

H-både og L23 i Køge i weekenden

I den kommende weekend er der klassebådsstævne for H-både og L23 i Køge Sejlklub. Der er i alt tilmeldt 36 både, så stævnemiddagen lørdag bliver helt sikkert festlig.

Af katrine bertelsen |

Køge Sejlklub indbyder til klassebådsstævne for H-både og L23 i den kommede weekend, lørdag den 28. april til søndag den 29. april 2012. Stævnet er VM udtagelse for H-bådene og Grand-Prix for L23.

- Der er desværre kun otte L23’ere tilmeldt, de fleste er nok ikke sejlklare endnu, fortæller L23-klubbens næstformand Hans Jørgensen, der til dels skyder skylden på det kolde forår.

- Stævnet er opvarmning til den kommende sæson, siger Hans Jørgensen. Vi vender tilbage i august, hvor Køge Sejlklub igen stiller vand og land til rådighed for vores L23 DM. 

Moleøl og kæmpemiddag

Stævnet er et stort arrangement, og kræver meget af en lille klub som Køge Sejlklub, hvor et eventuelt overskud går til ungdomsarbejde. Men derfor er der alligevel (naturligvis) moleøl efter dagens sejladser.

Fredag er der fælles spisning for de fremmødte sejlere og lørdag er der regattamiddag for alle deltagere, hvor der bliver mindst 130 spisende sejlere og officials.

Hans Jørgensen, fra L23-klubben fortæller, at der stilles gratis campingvogne til rådighed for de L23-sejlere, der kommer vest for Storebælt.

Der er stadig mulighed for at tilmelde sig stævnet på Køge Sejlklubs hjemmeside.

Links.: 

L23-klubben 

H-båds-klubben

content-loader
content-loader
content-loader