Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

Pro-Safe støtter Vedbæk Sejlklub med Crewsaver sejltøj

Pro-Safe A/S og Vedbæk Sejlklub har indgået en aftale om Crewsaver sejltøj til Vedbæks Europa-jollesejlere.

 

Af Troels Lykke |

For PRO-SAFE, der i mange år har leveret RIB's, tøj, udstyr og sikkerhed til den maritimeverden, er Vedbæk Sejlklubs træningsmiljø en vigtig årsag til, at aftalen blev en realitet.

"PRO-SAFE i Korsør arbejder professionelt og seriøst, og vi skræddersyr de maritime løsninger til den enkelte kunde,så alle får det bedste resultat af indsatsen. Det passer rigtig fint sammen med Vedbæk Sejlklubstræningsmiljø, hvor også det gode sociale træningsmiljø er med til at skabe resultaterne," siger PRO-SAFE's opperationelle chef Anders Peters.

Og Vedbæk Sejlklubs E-jollesejlere har i år leveret rigtig mange flotte resultater - herunder EM guld, VM hold guld, DM-sølv. Det glæder E-jollesejlernes træner Christian Rindom,at sejlerne får noget super sejltøj af PRO-SAFE.

"Det betyder så meget, at også dendel af udstyret er i orden, og sejlernes mange timer på vandet slider også på deres tøj," siger Vedbæk Sejlklubs cheftræner Christian Rindom.

Ungdomsleder Irene Schwarts er også rigtig glad for aftalen med PRO-SAFE, der også vil være med til atcementere teamånden i Vedbæk Sejlklub.

content-loader
content-loader
content-loader