Gå til hoved-indhold
Trine Bentzen og Jacob Cholewa på rådhuset i Holte.Kapsejlads
Trine Bentzen og Jacob Cholewa på rådhuset i Holte.

Vedbæk-sejlere fejret på rådhuset i Holte

Trine Bentzen og Jacob Cholewa blev tirsdag fejret efter Trine vandt EM-guld i Europajollen og EM-guld i Hobie Cat 16 Spi, mens Jacob var på VM-guldholdet i Europajollen.

Af Troels Lykke |

Trine vandt guld ved junior EM i Europajollen, guld ved junior EM i Hobie Cat 16 spi og guld ved DM i Hobie Cat 16 Spi. Jacob vandt guld ved hold VM i Europajollen.

De to sejleres guldmedaljer er resultatet af målrettet træning i tæt samarbejde med Vedbæk Sejlklubs træner Christian Rindom.

- I Vedbæk Sejlklub er det vigtigt, at de seriøse bliver kombineret med masser af gode og sjove oplevelser med andre sejlervenner. Trine og Jacobs resultater vidner om, at seriøsitet og socialt samvær er en super cocktail, fortæller ungdomsleder i klubben, Irene Schwarts. 

Vedbæk Sejlklubs E-jollecenter, der er det største på Sjælland, træner hver tirsdag og torsdag.

- Rigtig mange sejlere vælger Europajollen efter nogle år i optimistjollen eller Zoom-8 jollen, da Europajollen er fænomenal til at udfordre og udvikle sejleren taktisk og teknisk. Det giver ofte Europajollesejlerne en kæmpe fordel, når de senere prøver kræfter med andre klasser, siger Irene Schwarts.

content-loader
content-loader
content-loader