Gå til hoved-indhold
X332 klubben er både for tur- og kapsejlere. foto: x-332.dkKort Nyt
X332 klubben er både for tur- og kapsejlere. foto: x-332.dk

X-332 klubben har haft vokseværk

I foråret 2011 skrev vi om X-332 klassen der var ved at stifte en klasseforening, og deres efterlysning af flere X-332-sejlere. Nu er der 23 medlemmer.

Af katrine bertelsen |

Formand for X-332 klubben, Henning Nielsen, er en glad mand. Klubbens medlemstal er steget fra 0 til 23 både på bare to år, med medlemmer fra Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

- Det kan godt lade sig gøre at få en klub op at stå, ved ihærdighed, presse og hjemmeside. Og ikke mindst ved at komme i snak med andre, man møder rundt i de forskellige havne, konstaterer en smilende formand for X-332 klubben, Henning Nielsen.

DM aflyst i 2012

2012 bød på 2 x Fyn Rundt, hvor det ene blev aflyst på grund af dårligt vejr.

- Det var desværre også vores uofficielle DM, der blev aflyst, og der var mødt hele 11 både op. Så bortset fra aflysningen af sejladsen, var det et flot fremmøde, siger Henning Nielsen, i betragtning af, at vi har være i omegnen af fire både de andre år.

DM på Fyn

- I år har vi besluttet at sejle vores uofficielle DM i Bogense, weekenden før Fyn Rundt. Vi kan nemlig ligge gratis i havnen, weekenden før og efter Fyn Rundt. Vi vil så sejle DM søndag, sejle Fyn Rundt weekenden efter, og have en tredje weekeend til hjemsejladsen, hvis vejret driller, siger Henning Nielsen.

Henning Nielsen er selv medlem af Bogense sejlklub, så X-332 klassens DM skulle være i gode hænder. Udover DM og Fyn Rundt har klassen ikke besluttet endnu, hvilke stævner, de vil opfordre deres medlemmer at deltage i.

- Men vi skal have et weekend-hyggetræf engang i sommer, hvor vi mødes et centralt sted i landet og sejler lidt tursejlads. Og så kunne det jo være, at vi møder nogen X-332, der endnu ikke kender klasseforeningen, lyder det håbefuldt fra Henning Nielsen.

Læs mere på x-332 klubbens website

 

Du kan læse mere i seneste nummer af BådNyt

content-loader
content-loader
content-loader