Gå til hoved-indhold
Grundstammen i Sailmon™ er en 10,4" TFT monitor med indbygget CPU, som kan styres via iPad, iPod Touch, PC eller Android enhederUdstyr
Grundstammen i Sailmon™ er en 10,4" TFT monitor med indbygget CPU, som kan styres via iPad, iPod Touch, PC eller Android enheder

Sailmon™ 10 tommer monitor nu i Danmark

Med agenturet for Sailmon™, udbygger Skaaning Marine i København flere sejlinstrumenter til den seriøse tur og kapsejler. Men instrumentet er ikke i den billige ende.

Af Troels Lykke |

Grundstammen i Sailmon™ er en 10,4" TFT monitor med indbygget CPU, som kan styres via iPad, iPod Touch, PC eller Android enheder. Sailmon™ kan installeres med taktisk software, som også kan vises og styres af eks. en iPad.

- Sailmon™ er fuldt kompatibel med B&G, Simrad, Raymarine, Nexus FDX, Garmin, Furuno og har både NMEA 0183 og NMEA 2000, fortæller Bo Skaaning fra Skaaning Marine.

- Du kan smide dine egne søkort ind på Sailmon via en usb-nøgle og så kan du styrer din taktiske software, som fx Expedition på Sailmon via din iPad og det er ret smart, siger Bo Skaaning til minbaad.dk.

Sailmon koster 50.000 kroner.

 

content-loader
content-loader
content-loader