Gå til hoved-indhold
Udstyr

Raymarines nye fiskeekkolod giver super sigtbarhed

Raymarine introducerer CHIRP baseret Dragonfly™ Fiske-ekkolod/GPS med højopløst DownVision™ fiske-ekkolods udlæsning. - Splitbilledet giver et optimalt syn, siger Krumbæk fra Raymarine.

Af Troels Lykke |

Raymarine’s high-performance Dragonfly™ Fiske-ekkolod/GPS bringer kraften og detalje klarheden fra et avanceret CHIRP fiske-ekkolod til fiskere og dykkere til en overkommelig pris på 5.995 uden søkort. 

Det fortæller Michael Krumbæk, dansk Raymarine importør. Han uddyber.

- Vi leverer en god bredbåndsteknologi, som har en bred vifte af frekvenser. I forhold til konkurrerende produkter så er prisen god, det er splitbilledet med scanning og topdown samtidig, der er noget nyt og godt, siger Krumbæk til minbaad.dk. 

Den nye stand-alone Dragonfly™ er et dobbelt-stråle CHIRP fiske-ekkolod og GPS søkortplotter i ét og leveres komplet med specialdesignet dobbelt-strålet CHIRP transducer; ideel for alle typer mindre både.

Dragonfly anvender den nyeste CHIRP DownVision™ fiske-ekkolod teknologi, der gør brugeren I stand til at se fisk og udforske undervandsstrukture med et højtopløst foto lignende fiske-ekkolod billede.  

Ulig konventionelle fiske-ekkolod billeder, anvende Dragonfly’s DownVision fiske-ekkolod CHIRP teckologi til at transmittere over et bredt spektrum af ekkolodssignaler – resultatet er et meget højere opløst DownVision fiske-ekkolod billede. 

Dragonfly har 2 CHIRP fiske-ekkolod kanaler, som muliggøre en simultan udlæsning af fiske-findende ekkolod og højopløst DownVision fiske-ekkolod billeder via Dragonfly’s dual-ekkolod split-skærms display.

50 kanals GPS

Dragonfly er konstrueret til høj performance og simpel betjening med automatisk fiske-ekkolod optimering, samt en dedikeret version af Raymarine’s LightHouse brugerflade; den intuitive Uni-kontrol lader brugeren hurtigt og nemt blader igennem DownVision, fiske-ekkolod og GPS menu displays. 

Dragonfly’s  indbygget 50-kanals GPS med hurtig-fangende positions teknologi giver super performance, samt fordelen ved simpel installation.  

Dragonfly modeller er tilgængelige med Navionics EU Silver søkort, eller Gold small søkort download med højkvalitets søkort direkte ud af boksen. 

For maksimal synlighed I skarpt sollys anvender Dragonfly et stort 5.7” ultra-bright 1500 nit display, som er optisk pålimet for framragende farver og kontrast.

For sikkerhed er Dragonfly displayet udstyret med en snapbeslag, som fastholder enheden i et vip-og-drej beslag og som kan låses med en Thule lås der kan anskaffes som ekstraudstyr.

Dragonfly Nøglefunktioner
• Foto lignende billedudlæsning af bundstrukture via CHIRP DownVision ™
• CHIRP drevet Dual kanals fiske-ekkolod.  Udlæs højopløst DownVision™  struktur billeder og se emne-fisk med CHIRP fiske-ekkolod simultant via dobbeltstråle funktion
• Perfekt matchende dobbeltstråle CHIRP transducer med en bred 60° x 1.4° viftestråle for DownVision™  billedudlæsning, plus konisk 25° stråle for visning af fisk
• Præcisions temperatur sensor indbygget I transduceren
• Indbygget 50 kanals GPS sensor med hurtigfangende teknologi
• Tilgængelig med prisvindende Navionics søkort inkluderet på microSD kassette
• Simpel brugerflade for nem adgang til menufunktioner og display valgmuligheder
• Ultra-bright 1500 nit optisk pålimet display for maksimal synlighed I skarpt sollys
• Vip/Drej snaplås beslag med udfræsning til Thule lås som ekstraudstyr for øget tyverisikkerhed

Dragonfly vejl. salgspriser inkl. moms
Dragonfly™  uden søkort       kr. 5.995,- 
Dragonfly™  med Navionics EU Silver søkort   kr. 6.495,-
Dragonfly™  med Navionics EU Small Gold søkort download kr. 6.995,-

Alle Dragonfly versioner inkludere en højtydende hækmonterings-, dual-element CHIRP DownVision™  transducer
Forventet levering fra: marts 2013

content-loader
content-loader
content-loader