Gå til hoved-indhold
Mads Bendix ses her til venstre på bådmessen i Fredericia med Marine Pro Shop. Til højre står Bo Lindegaard fra Palby. Foto: Troels LykkeUdstyr
Mads Bendix ses her til venstre på bådmessen i Fredericia med Marine Pro Shop. Til højre står Bo Lindegaard fra Palby. Foto: Troels Lykke

Sejlerbixen i Struer fylder ti år - åbent hus

Sejlerbixen åbner dørene søndag 24. marts med besøg af bl.a. leverandører som Palby, Volvo Penta og Viking, fortæller butiksejer Mads Bendix, der fejrer sine 50 år og firmaets ti år.

Af Troels Lykke |

Der vil hos Sejlerbixen bl.a. være besøg af Volvo Penta, demonstration og smagsprøver fra en SAfire grill, oppustet Viking redningsflåde og besøg af Palbys store show trailer fyldt med gode tilbud.

Som noget helt nyt får Sejlerbixen også besøg af Dry Ice Tecnologi, der renser alt med tøris og andre spændende materialer.

- Kik ind til Bjørn og få en snak og se hvor effektivt det er. Tag evt. en lille ting du vil have renset med så laver han en prøve på stedet. Der vil være hoppeborg for de mindste og forfriskninger i hanerne til de voksne. Vi fejrer også butikken 10 års fødselsdag og chefens 50 års fødselsdag, siger Mads Bendix.

Butikken startede i de små i kælderen under privaten i Ringgade. Der blev udvidet et par gange, inden firmaet for 3 år siden flyttede til den nuværende adresse. 

Fra 12 til 250 kvadratmeter

Butiksarealet er gået fra ca. 12 m2 til 250m2 i dag.

- Vi har fået gode værkstedsforhold, således vi kan arbejde på bådene hele året uanset vejret. Vi råder over 2500m2 indendørsopbevaring af bådene, der bare bliver mere og mere populært, siger Mads Bendix.

Sejlerbixen beskæftiger i dag 2 fuldtidsmedarbejdere, chefen som altmuligmand og kan hyre en frelancebådbygger og motormand ind når det går stærkt.

Firmaet har forskellige projekter i tankerne, således at man gerne skulle kunne ansætte en fuldtids bådbygger/motormand inden udgangen af 2013.

Selvom chefen Mads Bendix runder de 50 år, er det stadig ham der render rundt og hjælper med alt fra polering til hjælp med søsætning.

Åbent hus er søndag 24. marts fra klokken 12 til 16.

Sejlerbixen i Struer. Foto: Watski

content-loader
content-loader
content-loader