Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Glade vindere i Struer. Fra venstre ses Connie, der står for web, Mads, der er ejer og er altmuligmand, Dorrit der står i butik og Lars der står i værksted. PR-foto

Sejlerbixen i Struer - årets Marine Proshop

Danmarks største bådudstyrskæde, Marine Proshop, kårer nu en af deres 15 butikker. Prisen i 2018 gik til Mads Bendix og mandskab i Struer. Det gode vejr har skabt ekstra salg for kæden.

Af Troels Lykke |

2018 er ved at rinde ud, og som traditionen byder, ses der tilbage på det forgangne år.

Hos Danmarks største bådudstyrskæde, Marine Proshop, har 2018 været et fantastisk år, så det er med glæde og optimisme, at kædechef Michael Møller leder tankerne tilbage på året der er gået: 

“De seneste 12 måneder har været rigtig gode for Marine Proshop, og vi har oplevet en sprudlende optimisme og gå-på-mod hos kædens 15 butikker. Sommerens vejr har jo også været fantastisk, og det har naturligvis kunne mærkes i de enkelte butikker.”

Året har desuden budt på en enkelt udskiftning blandt medlemmerne, hvor Odsherred Marineservice har erstattet Dansk Marineudstyr, så Marine Proshop nu også er godt repræsenteret på Nordvestsjælland.

Prisen går til Sejlerbixen i Struer

Selvom det generelt har været en god sæson for alle 15 butikker i kæden, er der alligevel en enkelt butik, som har skilt sig positivt ud.

Prisen for Årets Marine Proshop butik går derfor til Sejlerbixen i Struer, som i år har gjort noget ekstra i forhold til samarbejdet og loyaliteten i kæden.

Hos Sejlerbixen er man selvsagt stolte over prisen, og indehaver Mads Bendix Pedersen lyser da også helt op, når snakken falder på kåringen som Årets Marine Proshop butik:

“At vi vinder prisen som Årets Butik i et felt med 14 andre bådudstyrsbutikker, er et kæmpe skulderklap til hele teamet hos Sejlerbixen. Det siger sig selv, at vi er både stolte og ydmyg over kåringen, og det viser at vi gør mange rigtige ting her i Struer.”

Målrettet butik

Som Michael Møller, kædechef i Marine Proshop udtaler, så er valget faldet på Sejlerbixen, fordi de arbejder målrette med at styrke alle dele af forretningen – både online såvel som den fysiske butik.

Butikken i Struer er en flot og velassorteret Marine Proshop butik, og personalet er altid imødekommende og serviceminded. Sejlerbixen leverer en totaloplevelse, og fremstår som et godt eksempel på en Marine Proshop butik.

Med kåringen af Årets Marine Proshop butik, er det ved at være tid til at sætte punktum for 2018.

“Hos Marine Proshop ser vi meget frem til den kommende sæson, hvor vi håber at de danske sejlere vil bakke op om vores 15 landsdækkende butikker”, slutter Michael Møller.

Sejlerbixen i Struer. PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader