Gå til hoved-indhold
Det fælles storindkøb, skal bl.a. give kunderne gode tilbud. Foto: Palby MarineUdstyr
Det fælles storindkøb, skal bl.a. give kunderne gode tilbud. Foto: Palby Marine

Marine Pro Shop – 11 butikker i samarbejde med Palby

11 bådudstyrsforretninger har indgået et samarbejde med Palby Marine, om markedsføring og fælles storindkøb, til glæde for kunderne.

Af katrine bertelsen |

Det er småt med nye tiltag i bådbranchen i disse år. Alle konsoliderer sig  i en grad der ikke er set i mange år, skriver Palby Marine i en pressemeddelelse. Nu gør 11 bådudstyrsforretninger i samarbejde med Palby Marine op med mismodet, og er gået sammen om markedsføring og fælles indkøb.

- Hos Palby kæmper vi for de maritime specialforretninger. De har en enorm viden, og kan yde en fantastisk service, siger Peter Helleskov fra Palby Marine, og fortsætter. - Med Marine Pro Shop har vi sammen lavet et indkøbs- og markedsføringsfællesskab, så de får et professionelt setup og kan fokusere på driften af butikken.”

Der kommer til at køre en lang række kampagner. Nogle af dem kører hele året og andre vil være i enkelte måneder. På Boatshow i Fredericia har de 11 butikker lavet en stor stand på 200 kvadratmeter, hvor der vil være et stort udvalg af kampagnevarer  til rigtig skarpe priser.

www.marineproshop.dk kan man læse om butikkerne,  kampagnerne og om konceptet. Vil man have besked når kampagnerne kører kan man tilmelde sig nyhedsmailen på www.marineproshop.dk/nyhedsmail/

De 11 butikker i samarbejdet er:

Sejlerbixen i Struer
Randers Bådudstyr
Netbaad i Egå og Skagen
Vejle Marine Service
Marinelageret i Sønderborg
Assens Bådcenter
Havnens Marinecenter i Kerteminde
Marinebutikken i Korsør
Lynettens Bådservice på Amager
Nordbjærgs Bådeværft i Skovshoved
Kronborg Marine Bådudstyr i Helsingør

content-loader
content-loader
content-loader