Gå til hoved-indhold
Et af de to nye badehuse løftes p¨plads. Foto: Aarhus SejlklubSejlklubber
Et af de to nye badehuse løftes på plads. Foto: Aarhus Sejlklub

Nye badehuse til Aarhus Sejlklub

Aarhus sejlerne har fået to spritnye badebygninger på Aarhus havn. Badehusene opvarmes til dels med solenergi, og har også fået plads til et overdækket depot til grej, sejltørring og værksted.

Af katrine bertelsen |

Aarhus Sejlklub har, med støtte fra Aarhus Kommune og Elitefacilitetsudvalget, fået bygget to super moderne bade- og omklædningspavilloner på 55 m2 hver. De nye pavilloner er højisolerede, og udnytter de nyeste energibesparende teknologier i forbindelse med opvarmning og ventilation, ligesom der på de sydvendte tagflader monteres høj-effektive solceller.

- De mange ungdoms-, talent- og elitesejler på havnen har længe haft behov for nogle bedre vilkår, og det er med stor glæde at vi skal indvie de nye pavilloner ved klubbens standerhejsning lørdag den 27. april kl. 15, siger Per Risvang, formand for Aarhus Sejlklub.

De nye pavilloner opstilles ved siden af jolleklubhuset, og imellem de to pavilloner laves et stort overdækket depot til grej, sejltørring, værksted m.m.

- Vi har nu travlt med at få tilsluttet vand og el til de nye pavilloner, inden jollesejlerne kommer tilbage fra Bønnerup, fortæller Torben Houborg, der har stået for gennemførelsen af projektet.

De nye pavilloner er bygget af tømmerfirmaet Craft fra Randers, som tidligere har hjulpet sejlklubben med den nye 166 meter lange brygge langs jollepladsen.

De eksisterende bade- og omklædningsrum ombygges til kontor og værksted, og pavillon-projektet er en del af Sejlklubbens langsigtede arbejde på at øge rekrutteringen til sejlsporten, bl.a. ved at gøre hverdagen lettere for de mange jollesejlere på havnen.

 

content-loader
content-loader
content-loader