Gå til hoved-indhold
Havne

Bestil gæstepladsen online i nabolande på dockspot.com

Flere og flere ønsker sikkerhed for en gæsteplads i sommerturens favorithavnene, som når man bestiller hotelværelser til ferien, forklarer Knut Iversen fra dockspot.com. 40.000 er nu registreret.

Af Troels Lykke |

Sejlerne ønsker fleksibilitet – at nyde hele dagen på vandet og kunne anløbe havnen på det tidspunkt som passer ind i familiens rytme, og samtidig undgå risikoen for at skulle ligge i yderste lag longside eller i værste fald være nødsaget søge til nabohaven eller ligge for svaj.

I de seneste fire år har online booking af gæstepladser været muligt i Sverige, Norge, Finland, Polen og i fra i år også Tyskland på sitet www.dockspot.com

Herhjemme tilbyder sønderjyske ”Marina Minde” fra i år også denne service. Dermed er knapt 60 havne tilsluttet ”dockspot.com”.

- Flere end 40.000 bådejere er nu registreret som brugere på dockspot.com.
Registreringen er gratis, og det kræver kun ganske få minutter ved tasterne at blive bruger og få adgang til online booking af gæsteplads, forklarer Knut Iversen fra dockspot.com til minbaad.dk.

Sådan gør man

Som bådejeren indtaster man blot sine personlige kontaktinformationer og bådtype. Herefter er man registeret som bruger og kan begynde sin havnesøgning forud for planlægningen af sommerturen.

I praksis klikker bådejeren sig ind på ”booking” på websitet, vælger en havn og klikker i kalenderen på den dag/dage, havnepladsen ønskes.

Er der ledige pladser, ses pladserne, som passer til bådejerens bådstørrelse på et oversigtskort over havnen, hvor man så kan klikke på den plads, man ønsker.

Når man har godkendt bookingen, sker betalingen med kreditkort på almindelelig vis. Ved afsluttet transaktion sendes en mail med bekræftelser til bådejeren.

Billigere at booke i Helsingborg

I flere havne – som fx Helsingborg – er det faktisk billigere at booke en plads end at ”droppe ind”, ellers koster det 10 % oveni havnelejen at booke sin gæsteplads online.

På hjemmesiden www.dockspot.com er der fyldige beskrivelser, billeder og oversigtskort for alle havne som er med i ”dockspot.com”. Hele sitet er på flere sprog – naturligvis også dansk.

Som bruger modtager man digitale nyhedsbreve og løbende information om nye havne i onlinetjenesten, spændende arrangementer og gode tilbud fra havnens restauranter m.m., forklarer Knut Iversen.

Knut Iversen.

content-loader
content-loader
content-loader