Gå til hoved-indhold
Så er Århus Windsurfing klub tilbage i Sailing Aarhus. Foto: sailingaarhus.dkSejlklubber
Så er Århus Windsurfing klub tilbage i Sailing Aarhus. Foto: sailingaarhus.dk

Windsurfere tilbage i Sailing Aarhus

Sailing Aarhus bestyrelsen besluttede enstemmigt på seneste bestyrelsesmøde at optage Århus Windsurfing Klub i Sailing Aarhus. Klubben var med til at stifte Sailing Aarhus tilbage i 90’erne.

Af katrine bertelsen |

Århus Windsurfing Klub var blandt de oprindelige stiftere af Sailing Aarhus tilbage i 90’erne. De er nu tilbage i Sailing Aarhus.

I begyndelsen af 2000 havde klubben udfordringer med at fastholde deres tilstedeværelse ved Egå Åkrog i stadig mere udslidte lokaler, og valgte derfor i periode at stå uden for Sailing Aarhus.

Klubben har nu fået ny klubhus, på samme placering direkte ud til Aarhus Bugten ved Egå Åkrog – én af de smukkeste placeringer i Danmark.

- Vi er nu klar til at gå ind i et sportsligt samarbejde med de øvrige klubber i Sailing Aarhus, siger formand for Århus Windsurfing Klub, Allan Tambo Christiansen

- Med god opbakning fra Aarhus Kommune fik vi i 2009 etableret et flot klubhus med brætopbevaring ved Åkrogen. Vi har brugt de seneste år på at få skabt en sund drift og nogle gode træningsaktiviteter. Det er nu lykkedes, og vi ser medlemskabets af Sailing Aarhus som en naturlig, spændende og ny fase i klubbens liv.

- Vi er rigtigt glade for, at Århus Windsurf Klub er tilbage som medlem af Sailing Aarhus, siger direktør Thomas Capitani. - Klubben har gode faciliteter der kompletterer Sailing Aarhus familien rigtigt fint. Vi ser med glæde frem til at udvikle samarbejdet til glæde for Aarhusiansk sejlsport.”

Århus windsurfing inde – Egå ude

Med Århus Windsurfing Klub repræsenterer Sailing Aarhus nu seks sejlklubber og mere end 3.000 medlemmer. De øvrige medlemsklubber er Kaløvig Bådelaug, Egå Sejlklub, Aarhus Sejlklub, Sejlklubben Bugten Aarhus og Marselisborg Sejlklub. Egå Sejlklub udtræder dog af Sailing Aarhus efter eget ønske ved udgangen af 2013.

Århus Windsuring Klub er én af Danmarks største og ældste surfklubber, stiftet i 1983 med over 200 medlemmer. Århus Windsurfing Klub er medlem af Dansk Sejlunion og Idrætssamvirket Aarhus og har en meget ambitiøst træningsmilø og en række attraktive rekrutteringsaktiviteter.

Kilde: Pressemeddelelse, Sailing Aarhus

content-loader
content-loader
content-loader