Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Ulrikke-hold tv, og Meldgaard-hold th. Vinderne vandt 4.200 dollars. Foto: Danish Open Ladies Cup

Meldgaard glad for sejr men hurtig exit fra OL var hårdt

Det var et hårdt exit fra OL og der manglede en smule sejlglæde i efteråret, skriver Lotte Meldgaard, der vandt Danish Open Ladies Cup.

Af Troels Lykke |

Det var et hårdt exit fra OL og der manglede en smule sejlglæde i efteråret. Men igennem vinteren har vi talt lidt om, at det var svært at lade være med at sejle. Vi elsker jo trods alt sporten. Så vi fik arrangeret et lille hyggehold af de gamle "seniorer".

Sådan skriver holdet nu på deres hjemmeside efter 3-2 sejr søndag i Skovshoved i Danish Open Ladies Cup.

Men selvfølgelig kunne vi ikke nøjes med en enkelt tur. Så vi tænkte at Danish Open kunne da være en god lejlighed til endnu et fedt stævne og det var jo i egen havn i Skovshoved. Så holdet blev sat: Lotte Meldgaard, Tina Gramkov, Nina Grunow og Henriette Koch.

Så med lidt træning var vi klar til at genopstå på den internationale match race scene. Henriette Koch (OL-sejler i England i 470-jolle, red.) som debuttant i seriøs match race og os andre bare rustne efter mindst 8 måneder ude af top match race. Og sikke et come back!

Vi startede som skudt ud af en kanon og vandt første round robin 8-0! Derefter måtte vi inkassere to nederlag og sluttede den anden round robin 6-2 - og blev vinder af grundomgangen. Det var egentlig ok. Vi havde det fantastisk muntert ombord og nød bare at være på vandet igen.

Semifinale - vi skulle vælge modstander og valget faldt på en tidligere OL sølvvinder Witteween NED. Lidt spænding men vandt 3-1. Og herefter videre til finalen hvor presset blev øget endnu mere.

Slaget skulle stå mod lokale Ulrikkeholm. Vi var lidt langsomme til at komme igang og som nærmest vanlig stil så elsker vi at sætte lidt ekstra spænding på. Vi kom efter et par spændende matcher bagud 0-2 i en først til tre serie.

Så optimalt pres på for "bare lige" at vinde de tre næste sejladser. Men holdet der aldrig giver op og fighter til sidste fløjt gjorde det igen igen. Vi vandt!!

Glæden er enorm. Det var fantastisk at være tilbage i gamet og sikke et resultat. Tusind tak til alle som fulgte og bakkede op :-)

Det skriver holdet på deres hjemmeside  

Foto: KDY

content-loader
content-loader
content-loader