Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Christian Kamp tæt på at vinde RC44 VM for 3. gang

På Lanzarote kæmper 15 RC44ere. Christian Kamp fra Horsens ligger på delt førsteplads ved VM, der slutter i dag. Interview med prof-sejleren.

Af Troels Lykke |

Minbaad.dk bad her til morgen om en kommentar fra Christian Kamp, der er tidligere America's Cup-sejler for Prada og mangeårig gast for Ben Ainslie i matchrace.

Christian Kamp forklarer fra Lanzarote om RC44 stævnet og klasssen:

- Klassen har det rigtig godt. 15 både her til VM. Mange af holdene er konkurrencedygtige og kan vinde både sejladser og stævner.

På Team Aqua går det rigtig godt. Vi vandt match race serien i år, vi fører den samlede fleet race serie og pt. ligger vi på en delt 1. plads hernede inden sidstedagen i dag.

Vi går 100% efter at vinde stævnet. Det har været vores mål hele året at vinde VM. Det er meget udfordrende forhold hernede. Vinden har været svagere end forventet og det er typisk fralandsvind der kommer ned over bjergene.

Derudover går vi også efter at vinde touren for 3. gang i streg. Det har ingen vist gjort før.

Der er rigtig god stemning på holdet, så nu skal vi bare ud at sejle efter bedste evne i de næste 3-4 sejladser, og så må vi se hvor vi ender i aften, forklarer Kamp.

Søndag aften skriver Christian Kamp på facebook:

Hmmmmm... Finished 3rd with Team Aqua at the RC44 World Championship. Not the result we were looking for, but still managed to win the overall prize for the 2013 season. Third title in a row. Thanks to Chris Bake and the great team he has put together.

Christian Kamp trimmer her på Team Aqua., udfor Puerto Calero på Lanzarote.

content-loader
content-loader
content-loader