Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Man regner med at den næste AC-katamaran bliver mindre end AC 72eren. Foto: Artemis

Christian Kamp sliber AC 45er hos Artemis i USA

Jeg fikser AC 45er med sandpapir og excentersliber, skriver Kamp til minbaad.dk. Han kommenterer også på Svendborg-sejler Mads Groth, der var til test hos Team Brunel.

Af Christian Kamp, San Francisco |

Jeg ankom til San Francisco søndag ved middagstid. Blev hentet i lufthavnen af vores fysiske træner på Artemis-holdet, Pete Cunningham, som jeg også kender fra tiden på Team Origin.

Søndag stod den på amerikansk football hele eftermiddagen. SF 49'ers spillede mod Seattle Seahawks i NFL, om hvem der skulle i Super Bowl om to ugers tid. Desværre blev det ikke til sejr for 49ers så aftenen sluttede tidligt.

De sidste tre dage har stået på fysisk træning 1,5-2 timer hver morgen fra kl. 7.30. Herefter har vi arbejdet på holdets to AC45ere. De skal males og gøres klar til en intern træningslejr i begyndelsen af marts.

Sliber med shore crew

Jeg har været på "gulvet" med shore crewet hver dag og har været i gang med sandpapir og excenter slibere mange timer hver dag. Fyraften har været ved 18-18.30 tiden, så det har været halv-lange dage, men også særdeles produktive.

I morgen skal vi på vandet og sejle lidt, om vindguderne vil. Det har været helt helt let vind, nærmest vindstille, hver dag; så vi har lidt vind til gode. Håber den kommer 

Ellers er alt som normalt. Det er fantastisk at være i gang igen med en ny sæson, men i særdeleshed med en ny udfordring og et nyt hold.

Fornøjelse med Team Brunel

I samme forbindelse er det med stor glæde og fornøjelse at læse om Jens Dolmers nye udfordring. Det er utroligt flot at vi i DK kan være repræsenteret i verdens største havkapsejlads på et stærkt hold som Team Brunel.

Det er også glædeligt at Mads Groth har fået muligheden for at komme ned og sejle med Jens og de hårde Volvo-drenge på Brunel.

Mads er en af de unge sejlere herhjemme som går til stålet med den helt rigtige attitude og målrettethed. Fuldt fortjent! Mere af det derhjemme, tak. Ellers er alt vel her.

Med sejlerhilsner, Christian

Christian Kamp i Horsens før afrejse til Artemis i San Francisco. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader