Gå til hoved-indhold
2. og 3. november kommer danske gæster gratis ind på udstillingen. Sidste år besøgte 80.000 mennesker hanseboot. Foto: Troels LykkeKort Nyt
2. og 3. november kommer danske gæster gratis ind på udstillingen. Sidste år besøgte 80.000 mennesker hanseboot. Foto: Troels Lykke

Gratis indgang på Hamborg-udstilling 2. og 3. november

Men allerede fra lørdag 26. oktober kan du se masser af både og udstyr på hanseboot, der nu har samlet sig på færre kvadratmeter, så udstillingen er mere overskuelig.

 

 

 

Af Troels Lykke |

Efter at Bella Center ikke vil lægge lokaler til en bådudstilling i februar i år, er det nu ekstra oplagt at tage til Hamborgs store udstilling hanseboot, der starter på lørdag og slutter næste søndag den 3. november.

Godt nok kommer der en ny udstilling i København, Cph. Maritim Festival i februar, men det bliver kun med mindre trailerbåd, dog med en masse udstyr, lover udstillingschef Knut Iversen.

Men måske er det især værd at overveje, at tage på udstillingen i den sidste weekend, da hanseboot i år, har besluttet at der er gratis adgang for danske, svenske, norske og finske besøgende.

Det er kun sejlere fra de nordiske lande, der har denne positive særbehandling. Man skal blot vise sit pas, så kommer man gratis ind den 2. og 3. november.

Minbaad.dk er på udstillingen, når den starter på lørdag 26. oktober.

content-loader
content-loader
content-loader