Gå til hoved-indhold
Det er kun meget få pladser i havnen, der er lagt ud til booking via MarinaBooking.dk. Langt hovedparten af pladserne / havnen kan benyttes på helt almindelig vis. Foto: FLIDHavne
Det er kun meget få pladser i havnen, der er lagt ud til booking via MarinaBooking.dk. Langt hovedparten af pladserne / havnen kan benyttes på helt almindelig vis. Foto: FLID

Book gæsteplads til årets festivaler

Skal du til festival på Tunø eller Samsø? Så kan du booke gæsteplads i havnen på forhånd med MarinaBooking.dk, og sikre dig en god plads.

Af katrine bertelsen |

Nu kan du være sikker på en god plads i havnen til årets festivaler på Samsø og Tunø. Som noget nyt har sejlere mulighed for at booke en gæsteplads på forhånd via marinabooking.dk, og derved sikre sig en god plads!

Havnene på Samsø og Tunø er klar til at tage imod gæstesejlere, der som sædvanlig forventes at besøge øerne i forbindelse med de traditionsrige festivaller.

På Tunø går festlighederne løs fra den 4.-7. juli, mens Samsø festivalen løber af stabelen den 17.-20. juli. Gæstepladserne kan bookes på www.marinabooking.dk

Spørgsmål og svar til bookning

Mange sejlere stiller spørgsmål til booking, f.eks. hvornår man senest skal ankomme til pladsen, om man kan få sine penge retur, hvis nu vejret bliver dårligt, eller hvordan man finder den bookede plads, når man ankommer til havnen. På den baggrund har FLID udarbejdet en lille miniguide med svar på de spørgsmål folk oftest stiller i forhold til booking. 

- Det er vigtigt for os at understrege, at det kun er få pladser i hver havn, der er udlagt til booking. Så størstedelen af pladserne er fortsat ”på det frie marked” – modsat det mange tror. Bookingsystemet er kun et supplement og en ny service for de sejlere, der har et behov for eller ønske om at forhåndsreservere en plads, siger Jesper Højenvang, direktør i FLID.

Spørgsmål og svar til booking kan læses på: marinabooking.dk

content-loader
content-loader
content-loader