Gå til hoved-indhold
Udstyr

Garmin præsenterer alsidige kortplottere

Garmin lancerer nye kortplere GPSMAP 800 og 1000, som har nye indbyggede ekkolodsfunktioner, og som er netværkskompatible med eksisterende enheder.

Af Troels Lykke |

"Den nye GPSMAP-serie kommer til at appellere til alle lystfiskere og sejlere," siger Dan Bartel, vice president of worldwide sales hos Garmin.

"Uanset om du ønsker at netværke med andre Garmin-enheder på din båd eller blot ønsker at bruge grundlæggende navigations- og sejladsoplysninger, har du med GPSMAP 800 og 1000-serien alsidige muligheder lige ved hånden."

GPSMAP 800 og 1000-serien omfatter søkortplottere med og uden ekkolod, med hhv. 8-tommer og 10-tommer skærme.

Med et intuitivt knap-interface udgør de nye GPSMAP 800 og 1000-enheder en komplet løsning, som supplerer de eksisterende GPSMAP-enheder i 500- og 700-serien.

De indbyggede ekkolodsfunktioner i xs-modellerne giver fleksibilitet til at vælge mellem mange transducermuligheder, herunder de traditionelle med faste frekvenser, CHIRP fishfinder eller alt-i-en HD-ID/DownVü-scanningsekkolod med CHIRP-teknologi.

Du kan også tilføje en GCV™ 10 black box til både DownVü- og SideVü™-scanning med CHIRP-teknologi (sælges separat) for en uovertruffen nærbilledkvalitet af, hvad der er under og på siderne af båden.

GPSMAP 800 og 1000-serien giver fordele til alle bådejere, lystfiskere og sejlere, som kan tilvælge de kortmuligheder, som passer til deres behov, herunder BlueChart g2 Vision-søkort med Garmins berømmede ruteberegningsfunktion, eller Topo Danmark PRO med dybdekort over 190 danske søer og brakvandsområder. GPSMAP 800 og 1000-serien har radar- og netværksmuligheder også i versionerne uden ekkolod for de brugere, for hvem navigation er det primære mål.

Tilgængelighed:         
De nye GPSMAP 800 og 1000-enheder vil være tilgængelig i 4. kvartal 2013. For en komplet liste over kompatible enheder, og for mere information, besøg http://sites.garmin.com/marine2014/?lang=da&country=DK

 

content-loader
content-loader
content-loader