Gå til hoved-indhold
Der er lagt op til en spændende finale. Foto: extremesailingseries.comKapsejlads
Der er lagt op til en spændende finale. Foto: extremesailingseries.com
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Se Extreme Sailing Series finale live kl. 17

SAP Extreme med Gram-Hansen og Køstner går til finalen på en 3. plads, efter en overbevisende præstation søndag. Holdet ligger bare to point efter de førende to både. Se live fra finalen kl.17.

Af katrine bertelsen |

Sejladserne er helt åbne i Cardiff til finalen i Extreme Sailing Series, efter den næstsidste dag i afdeling seks. SAP Extreme Sailing Team er klar til at drage fordel af deres samlede tredjeplads.

Dagen var ikke uden mindre uheld for alle holdene med en ujævn brise, som gav vanskeligheder i den første halvdel af eftermiddagen, det var først efter vinden stabiliserede sig fra race 4 og fremefter, at feltet var i stand til at præstere.

SAP Extreme Sailing Team tog atter muligheden for at sejle korrekt, fandt plads, hvor der ikke var plads, og da intensiteten øgede holdt de nerverne og tog kontrol.

Co-Skipperne Rasmus Køstner og Jes Gram-Hansen, tippet af mange, som ”dem man skal holde øje med” er aldrig bange for store beslutninger og søndag var ingen undtagelse.

Som at lege gemmeleg

Rasmus Køstner var glad for søndagens slutresultat.

- Endnu en ekstrem vanskelig dag med vinden her i Cardiff. På et tidspunkt var det ligesom at lege gemmeleg med vindens forsvinden mellem bygningerne og pustene imellem hullerne. Vi forsøgte at holde os effektive og da vinden endelig stabiliserede sig, var vi oppe at køre. Alle har givet den en ekstra indsats i dag, så at lave to førstepladser og to anden pladser er fremragende.

Jes Gram-Hansen tilføjede.

- Det var en afgørende eftermiddag med næsten-uheld, jagten på fri luft samt tid og afstand til starten var fundamental. Serien vil ikke være ovre førend i sidste minut af finalesejladsen i mandag og vi er klar!

Se livesending fra finalen kl. 17 dansk tid.

Resultater søndag:

  • 1.         Alinghi 166
  • 2.         The Wave Muscat 166
  • 3.         SAP Extreme Sailing Team 164
  • 4.         Red Bull Sailing Team 157
  • 5.         Realteam 130
  • 6.         ChinaSpirit 115
  • 7.         GAC Pindar 98
  • 8.         Team Wales Land Rover 89

Kilde: Pressemeddelelse, SAP Extreme Sailing Team

content-loader
content-loader
content-loader