Gå til hoved-indhold
World Cup i Hyeres uden danskere, her ses førende 49erFX, der kunne have været Ida Marie Baad og Marie Thusgaard Olsen. Foto: Mick Anderson/Sailingpix.dkKapsejlads
World Cup i Hyeres uden danskere, her ses førende 49erFX, der kunne have været Ida Marie Baad og Marie Thusgaard Olsen. Foto: Mick Anderson/Sailingpix.dk

De rige OL-sejlere er i Hyeres - se Mick A fotos

I går i Bønnerup Strand mødte vi sportschef Thomas Jacobsen, der har bedt de danske OL-atleter om at sejle mere herhjemme, men sejlerne plejer at være til World Cup i Hyeres.

Af Troels Lykke |

Pengene fra Torm, Team Danmark og Dansk Sejlunion kan bruges mere effektivt, hvis man træner og sejler flere stævner i Danmark og mindre i udlandet.

Det mener Thomas Jacobsen, sportschef for de danske OL-sejlere. I går så vi ham drøne af sted i Bønnerup Strand, for at træne de danske 49ere, 49erfx, Laser, Laser Radial og Nacra 17-sejlere.

Bortset fra Laser-feltet, så var felterne små i de øvrige klasser, modsat i Hyeres, hvor der i dag sejles medal race uden danskere, der som sagt er i Jylland til Torm Grandprix-sejlads.

De danske sejlere så glade ud. Vi har endnu ikke hørt dem brokke sig over at sejle mere i Danmark og mindre i udlandet.

Se Mick Andersons foto her fra Hyeres og se i det hele tage flere fotos af Mick Anderson på www.sailingpix.dk

content-loader
content-loader
content-loader