Gå til hoved-indhold
Palby Brandsø Rundt 2012. Foto: Sebastian BakKapsejlads
Palby Brandsø Rundt 2012. Foto: Sebastian Bak

Palby Brandsø Rundt – også uden målebrev

Årets Palby Brandsø Rundt har 50 års jubilæum og sejles 7. september. Igen i år er der mulighed for at sejle med uden målebrev, så alle kan få en dejlig dag på vandet i det naturskønne område.

Af katrine bertelsen |

Når Brandsø Rundt afvikles i år er det for 50. gang. Middelfart sejlklub fortsætter samarbejdet med Palby Marine når starten går til årets Brandsø Rundt for halvtredsindstyvende gang. Kapsejladsen sejles lørdag d. 7. september, og starten skydes i gang kl. 10.

Også uden målerbrev

I Middelfart sejlklub vil vi gerne have så mange på vandet som muligt, og derfor vil vi gerne igen i år arrangere kapsejlads for dem, som normalt ikke er aktive kapsejlere og som ikke står med et stort mandskab. Der skal være plads til hr og fru Danmark som ønsker en flot dag på vandet sammen med rigtig mange andre både.

Palby Brandsø Rundt sejles på 2 baner. Den store bane er for både der deltager med gyldig DH målebrev. Udover at runde Brandsø er der mulig for, at kapsejladskomiteen kan inddrage et eller flere mærker, og derved lave en udfordrende bane, alt efter hvordan vejret er den pågældende dag.

Den lille bane er for både der deltager uden gyldigt målebrev,og der skal man som det eneste respektere Brandsø til enten styrbord eller bagbord, afhængig af den omsejlingsretning komiteen fastsætter.

Mød venner og konkurrenter

For at understrege at Palby Brandsø Rundt ikke bare gælder om at komme først rundt, men også det at mødes med hinanden, vil der igen være mulighed for at deltage i den fælles morgenmad i klubhuset inden skippermødet.

Ligeledes fortsætter vi med muligheden for aftensmad kombineret med præmieoverrækkelse efter sejladsen. I år har vi indgået et samarbejde med restaurant Den 2. side om levering af en lækker buffet om aftenen, og brød-om-bord.dk leverer brødet til morgenmaden. Udenbys både har mulighed for at ligge gratis i Middelfart Marina under stævnet.

Palby Marine vil være til stede på marinaen med deres store showtrailer under kapsejladsen. Herfra vil de i samarbejde med den lokale udstyrsbutik tilbyde Gill sejlertøj samt diverse tilbehør.

For mere information, tilmelding mm. se www.brandsørundt.dk

Kilde. Pressemeddelelse, Palby Brandsø Rundt

content-loader
content-loader
content-loader