Gå til hoved-indhold
Prisen blev overrakt til en glad Jørgen Mellerup af Filialdirektør for Nordea, Rene Uldall-Jessen og Kate Skavin, formand for Sammenslutningen af Idrætsforeninger i Gentofte.Sejlklubber
Prisen blev overrakt til en glad Jørgen Mellerup af Filialdirektør for Nordea, Rene Uldall-Jessen og Kate Skavin, formand for Sammenslutningen af Idrætsforeninger i Gentofte.

Nordea’s Idrætslederpris til Jørgen Mellerup

Skovshoved Sejlklubs ildsjæl Jørgen Mellerup, fik onsdag overrakt Nordea’s Idrætslederpris i klublokalerne i Skovshoved Sejlklub.

Af katrine bertelsen |

Skovshoved Sejlklubs positive, aktive, arbejdsomme og altid venlige Jørgen Mellerup, er af Hellerup Sejlklub og Sammenslutningen af Idrætsforeninger i Gentofte er blevet indstillet til – og har fået – Nordea Fondens Idrætslederpris 2013 for hans store arbejde i Skovshoved Sejlklub, i Havnebestyrelsen med mere.

Gennem mange år har Jørgen Mellerup utrætteligt arbejdet for Skovshoved Sejlklub, i bestyrelsen, som baneleder, i kapsejladsudvalget, som instruktør i speedbådskørekort, som måler af optimistjoller , som ansvarlig for materiel, som formand for havnebestyrelsen og en mængde andre opgaver, som alle har været varetaget med samme positive, hjælpsomme og løsningsorienterede attitude. 

I sejlsæsonen er det nærmest umuligt at komme på havnen en aften eller week-end uden at møde Jørgen  –  i færd med en sejladsorienteret aktivitet for Skovshoved Sejlklub.

Nordea Fonden uddeler idrætslederprisen i 2013 efter følgende retningslinier:

Til en idrætsudleder der i gennem mange år har ydet et bemærkelsesværdigt resultat af social, sportslig eller i øvrigt almennyttig karakter i en idrætsklub i Gentofte Kommune

Prismodtageren skal udøve sin idræt i Gentofte Kommune. For prismodtageren gælder desuden, at den pågældende skal have aktivt medlemskab af en idrætsforening hjemhørende i Gentofte Kommune.

 

Også Gentoftes borgmester Hans Toft var med i Skovshoved og ønske tillykke.

content-loader
content-loader
content-loader