Gå til hoved-indhold
Starten går ikke længere fra Helsingør, men Rungsted i Watski2Star. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Starten går ikke længere fra Helsingør, men Rungsted i Watski2Star. Foto: Troels Lykke

Watski2Star til august bliver billigere at sejle

Krisen kradser og de to arrangerende klubber Helsingør Amatør Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub, har erkendt at startgebyret er for højt, og sænker derfor med 500 kr.

Af Troels Lykke |

Beslutningen om at sætte startgebyret ned fra 1.600 til 1.100 kr. per båd i Watski2Star er blevet taget på baggrund af flere meldinger om, at startgebyret er for højt og for få tilmeldinger.

Det lytter vi naturligvis efter. Det har været meget vigtigt for arrangører og sponsorer, at der ikke ændres på konceptet, fortæller Anders Kristensen, direktør i KDY.

- Det vil sige at der fortsat er morgenmad, "velkommen hjem mad" og frem for alt den traditionelle festmiddag i år med liveband. Ja, og der er naturligvis fortsat masser af drikkevarer fra Harboe! Der bliver imidlertid ikke tracking i år, i stedet skal alle deltagere rapportere vis sms, forklarer Anders Kristensen.

Jagtstart fra Rungsted

Sejladsen er en jagtstart, det vil sige, at der startes fredag den 23. august med den langsomst sejlende båd først kl. 7.00.

Start og mål er Rungsted Havn. Torsdag den 22. august besluttes, hvilken bane der sejles. Den store bane går rundt om Hven, Hallandsväderø og Hesselø. Det er 8. gang at der sejles Watski2star. 

De sejlere, der allerede har tilmeldt sig, får differencen udbetalt, når de registrerer i Rungsted.

Du kan tilmelde dig her http://watski2star.dk/index.php4

content-loader
content-loader
content-loader